Potrebno je:

  • 300 gr keksa sa kakaom
  • 300 gr obočnog keksa
  • 2 pudinga o vanile
  • 100 gr čokolade
  • 50 gr maslaca ili margarina
  • šećer po želji
  • 1 vanilin šećer
  • 500 ml mleka
  • malo mleka za keks
  • malo bele čokolade za ukrašavanje

Priprema: Skuvati puding u mleku dodati maslac i čokoladu i sve izjednačiti. Uzan pleh obložite prozirnom folijom. Ugrejati malo mleka oko 200 ml pa mu dodati vanilin šećer i izmešati. Svetli keks umočiti u mleko premazati kremom od pudinga pa nasloniti u peleh, zatim umočiti tamni keks u mleko premazati pa zalepiti za svetli i tako do kraja. Prekriti folijom i ostaviti 10 min u frižideru pa ga istresti u poslužavnik ili na dasku. Skinuti foliju i premazati ostatkom kreme i posuti rendanom belom čokoladom ili kokosom.Vratiti u frižider da malo se prohladi i seći na koso kao što je prikazano u videu.