one stvaraju i pokreću svet

Majčinsko veliko srce i bezuslovna ljubav: Ona ima strije po stomaku, dijabetes i visok pritisak, ne osuđujte je!

Majka- životni oslonac, zvezda vodilja, najvredniji prijatelj koga život može da vam da

Vaše dete & vi
Autor:
Majčinsko veliko srce i bezuslovna ljubav: Ona ima strije po stomaku, dijabetes i visok pritisak, ne osuđujte je!
Foto: Shutterstock

Majčinska ljubav je bezuslovna i samo je ona toliko snažna da je u stanju da pomera planine zbog svoje dece. Ljubav koja je istovremeno nežna poput svile.

Ljubav majke prema detetu uvek inspiriše, a jedna žena je na Fejsbuku podelila objavu koja je šerovana više od 2.000 puta.

"Nemoj ti moju majku da diraš. Ako je rešila da danas ne spremi ručak, da ode do frizera, da ode na trač partiju sa kumom i doslovno se izvrišti od smeha ne bi li skupila energije za dalji period.

Majke se ne diraju. One majke borci što su im iskrzani krajevi kose mesecima, sto nose 20 kilograma viška, dete, celu kuću na svojim leđima. One koje ne spavaju da bi sje*ale temperaturu, one koje plaču zbog bolova u grudima ali ne odustaju.

Kada bi se vratila sa posla, moja majka je uvek dremala 20 minuta...

Ne diraj moju mamu, ona ima strije po stomaku, pati od nesanice, ima dijabetes, visok pritisak, zubi su joj propali, kosa joj opada, sve to zato što je meni podarila život.

Ne gledaj popreko kada ode na putovanje i ostavi me babi na par dana, mama isto ima dušu i teška joj je poput planine, jer u duši nosi sve njeno i sve moje, ne gledaj je popreko jer je danas krenula nekuda bez mene, ona je prethodnih 364 dana provela pored mene 24/7.

Kada vidi za sebe cipele, odustane trenutno jer želi meni da kupi nešto. Meni je važno da ona bude srećna. Pustite mame da popiju kafu, srede nokte i kosu, odu negde na dan, dva, mamama je potrebno da budu srećne jer će onda i ostali biti srećni. Ne dirajte mame, one stvaraju i pokreću svet. I ne osuđujte ih jer i one žele da budu žive, svako ima pravo da udahne život.

Na nju uvek možete da se oslonite: 5 pitanja na koje samo majka zna odgovor!

(Stil.Kurir. rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs