Čuda prirode

Ovo su najlepša deca na planeti: Predodređeni da osvoje svet! (FOTO)

Njihova imena i lica svi će zapamtiti

Vaše dete & vi
Autor:
Ovo su najlepša deca na planeti: Predodređeni da osvoje svet! (FOTO)
Foto: Profimedia

Predstavljamo vam nekoliko dečaka i devojčica koji nose nezvaničnu titulu najlepše dece na svetu i koji će uskoro potpuno pokoriti modni svet!

Anastasija Nastja Bezrukova

Nastja je u svet mode ušla kao dete. Sa 10 godina već je sarađivala sa najpoznatijim brendovima poput Moskina i Benetona.

Nasuprot verovanju na koje asocira njeno prezime, Nastja nije ćerka popularnog glumca Sergeja Bezrukova; njeni roditelji su moskovski advokat Dmitri i preduzetnica Svetlana Bezrukov.

Njene prve profesionalne fotografije nastale su kada je imala 8 godina i donele su joj brojne ponude od modnih agencija.

Danas ima 15 godina, a pre dve godine oprobala se i kao glumica u filmu "Mlečni put" Ane Metison. Partner u filmu bio joj je baš Sergej Bezrukov.

Ana Pavaga

Talentovana devetogodišnja devojčica iz Sankt Petersburga takođe se našla na listi najpoznatije i najlepše dece na svetu. Novine su o njoj govorile kao o "novom čudu u svetu mode" i zaista je teško ne složiti se s ovim tvrdnjama.

Ana je svoju karijeru u modelingu započela slučajno. Imala je samo dve godine kada su je roditelji odveli u fotografski studio kako bi načinili fotografije za porodični album. Fotograf je tražio odobrenje roditelja da fotografiju objavi na društevnim mrežama, posle čega su Anini roditelji dobili mnoštvo pozitivnih komentara. Zajedno sa komentarima običnih ljudi, stigle su i ponude modnih agencija.

Tokom svoje za sada kratke karijere, Ana je snimila brojne reklame i odigrala nekoliko uloga na filmu. Sa njom su sarađivali brendovi Dolče&Gabana, Živenši i Litl Mark Džejkobs.

Uprkos velikom uspehu u detinjstvu, ova devojčica i dalje vodi normalan život - ide u državnu školu, obožava da boravi u prirodi i putuje, pleše, uči jezike. Njena majka pažljivo brine o načinu života i navikama svoje ćerke.

Čak i dok putuje, Ana ima obavezu da redovno radi svoj domaći i zabranjeno joj je da više od tri sata dnevno provodi "radeći".

Vilijam Frenklin Miler

Karijera ovog 15-godišnjeg dečaka počela je neočekivano i veoma brzo. Praktično se jednog dana probudio poznat, nakon što je drugarica objavila njegovu fotografiju na Tviteru.

Od tada Vilijam redovno dobija ponude za slikanje od različitih modnih agencija. Sve ugovore pažljivo razmatra njegova majka i bivši model Šenon Frenklin Miler, od koje je Vilijam nasledio lepotu.

Dečak je sada izuzetno aktivan u svetu modelinga, a od kako je odigrao nekoliko rola u serijama i filmovima, razmišlja da se u budućnosti bavi glumom.

Kristina Pimenova

Za ćerku fudbalera Ruslana Pimenova i njegove supruge Glicerije svet je odavno čuo, jer je Kristina očarala planetu svojom lepotom. Karijeru u svetu mode započela je još kada je imala 3 godine i već je sarađivala sa brendovima poput Prade, Dolče&Gabane, Armanija, Kavalija i Barberija.

Još 2014. godine mediji su je proglasili najlepšom devojčicom na svetu, a kako odrasta, Kristina je sve lepša.

Sa svega 10 godina preselila se u Kaliforniju gde je potpisala ugovor sa agencijom LA Models, o kojoj mnogi modeli sa iskustvom mogu samo da sanjaju! Danas ima 13 godina i pred njom je i te kako svetla budućnost.

Laneja Grejs

Talentovana 15-godišnja devojčica iz San Franciska koju mnogi već upoređuju sa Sindi Kraford kad je bila njenih godina, zbog prodornog pogleda i malog mladeža iznad usne.

Svoju neverovatnu lepotu duguje mešavini gena - Laneja nosi špansku, američku i filipinsku krv. Prvi potencijal za svet mode primetila je njena majka i odlučila da je odvede u agenciju kada je imala samo tri godine.

Uprkos nežnim godinama, Laneja je od početka radila kao odrasli - redovna fotografisanja, intervjui, emisije. Nedavno je potpisala ugovor sa Diznijem.

Eksperti veruju da će u budućnosti Laneja biti jedna od legendi modelinga.

Ira Braun

Desetogodišnju Iru odavno zovu "živa Barbika". Ali, nije u pitanju barbika koja je izgled postigla plastičnom hirurgijom, već devojčica anđeoskog lica, izuzetno krupnih očiju, prelepih usana i obrva.

Od najranijeg doba, roditelji su Iru vodili na takmičenja lepote za najmlađe, a oni danas takođe brinu o njenom marketingu.

Kažu da je devojčica oduševljena svojim životom i da neverovatno uživa u kometarima žirija, fotografisanju i gostovanjima u emisijama.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs