Ovo mu neće tako lako oprostiti

Vlasnik ignorisao buldoga: Reakcija psa postala hit na internetu! (VIDEO)

Psi žele da sve svoje vreme provode u igri sa vama, što je ponekad nezgodno jer vlasnici moraju da rade i često se vraćaju umorni sa posla

Ljubimci
Autor:
Vlasnik ignorisao buldoga: Reakcija psa postala hit na internetu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Reuben the Bulldog

Većina vlasnika ljubimaca će vam reći kako su do određene mere njihovi ljubimci zahtevni. Na primer, vlasnici mačaka tvrde da njihove mačke ponekad ne traže nikakvu pažnju i izgledaju antisocijalno. Sa druge strane, postoje mačke koje ne mogu da provedu sekundu života, a da neko ne obraća pažnju na njih.

Međutim, postoje ljubimci koji zaista traže pažnju u svakom trenutku dana. Psi žele da sve svoje vreme provode u igri sa vama, što je ponekad nezgodno jer vlasnici moraju da rade i često se vraćaju umorni sa posla.

Šta psi rade kada odete iz stana: Snimak koji vas neće ostaviti ravnodušnim! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Reuben the Bulldog

Ruben je buldog koji voli da ima pažnju svog vlasnika. Njegov vlasnik kaže da je Ruben smešan, sladak i zaista društven pas. Takođe može da nasmeje celu porodicu u bilo koje doba dana.

Kada je Ruben hteo malo pažnje zauzvrat zato što je vlasnika nasmejao, vlasnik je odlučio da ga ignoriše. Nakon što je napravio scenu, otišao je u svoj krevet. Povremeno je skretao pažnju na svoje nezadovoljstvo lajanjem.

Pogledajte njegovu slatku reakciju u ovome videu i podelite video sa prijateljima:

Dečak i pas ujedinili snage: Roditelji šokirani onim što su uradili! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs