Predivne plemenite životinje

Psi odbili da napuste bolesnog vlasnika: Svet zanemeo zbog onog što su uradili! (VIDEO)

Ovo je dokaz da je pas najbolji čovekov prijatelj
Ljubimci
00:24h Autor:
Foto: Printscreen Facebook / Seguridad Ciudadana Chimbote

Životinje zaista mogu pružiti podršku ljudima u njihovim najtežim trenucima zbog čega često u poslednje vreme slušamo da ih lekari puštaju u bolnice i ambulante kako bi bili blizu svojih vlasnika. Njihovo prisustvo ih na poseban način leči i daje snagu. Ovo je jedna od takvih priča, a možda i nikada pre niste čuli sličnu.

 

Jedan čovek iz Perua se prekomerno napio i medicinsko osoblje je moralo da interveniše. Ali, njegovi psi ga nisu ostavljali samog i morali su da uskoče sa njim u ambulantna kola, te su tako došli do bolnice. Ali, tu nije kraj. Naime, oni su ušli s njim i u bolničku sobu. Prema pisanju Daily Mail-a, jedan od pasa je bio privijen uz čovekove noge, a drugi je brižno stajao pored kreveta.

 

Spasili meče iz šumskog požara: Ono što je usledilo niko nije očekivao! (VIDEO)

 

Čekali su tako dok glavni lekar nije stigao. Ne zna se da li čovek imao težih oštećenja, ali nakon što su objavljene fotografije pasa, vidi se da je on u kolicima.

 

Ovo je dokaz da je pas najbolji čovekov prijatelj, čak i onda kada napravite neku glupost poput ove – oni će vas voleti i biti na vašoj strani. Pogledajte video:

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...