Neverovatno dirljivo

Dva dana se nije odvajao od ranjene drage: Pseća ljubav jača i od vozova koji jure! (VIDEO)

Verni Panda je svoju Luci grejao telom, branio je od svakog ko je pokušao da joj se približi, a od drage se nije odvajao čak ni kada su preko njih prelazili vozovi
Ljubimci 31.12.2016. - 12:04h Autor: Dnevnik.hr
Foto: Facebook / Den.podolchak

Zahvaljujući Ukrajincu Denisu Malafejevu, svet upravo obilazi jedna predivna priča, dokaz da ultimativna lojalnost i beskonačna ljubav nisu tek nekakvi mitovi iz romantičnih holivudskih filmova.

 

Naime, Malafejev je na Božić na molbu prijatelja stigao u jedno selo nadomak Užgoroda, pa tamo ugledao patnju zbog koje je pozvan, psa kako na železničkoj pruzi štiti svoju ranjenu drugaricu. Verni Panda je svoju Luci grejao telom, branio je od svakog ko je pokušao da joj se približi, a od drage se nije odvajao čak ni kada su preko njih prelazili vozovi.

 

Spasili meče iz šumskog požara: Ono što je usledilo niko nije očekivao! (VIDEO)

 

Tako je uz nju proveo punih 48 sati, kada je na kraju dopustio Malafejevu i ostalim dobrim ljudima da ih sklone i prebace u veterinarsku ambulantu u kojoj je utvrđeno da nisu zadobili povrede opasne po život.

 

Devojčica (3) je 11 dana bila izgubljena u šumi: Kad vidite ko je bio sa njom, zanemećete! (VIDEO)

 

Da su Panda i Luci dobro u međuvremenu su potvrdili i tamošnji mediji, a kako je izgledala njihova muka u kojoj su se nalazili puna dva dana pogledajte u nastavku.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...