Neverovatno

Ovo je najstariji mačak na svetu: Ima tri zuba i i 31 godinu! (FOTO, VIDEO)

U Ginisovoj knjizi rekorda nalazi se najstarija živa mačka - zove se Skuter i ima 30 godina. Nutmeg ga je prešišao za godinu dana
Ljubimci
11:58h Autor:
Ovo je najstariji mačak na svetu: Ima tri zuba i i 31 godinu! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube/ BoredPanda Video

Nutmeg je najstariji mačak na svetu. Ima 31 godinu, ostala su mu još samo tri zuba, na jedno uvo ne čuje, ali ipak se toliko dobro drži za svoje godine da izgleda da će poživeti još koju godinu. Vlasnici kažu kako ima srce lava. U porodici Liz i Iana Finlaja došao je pre 26 godina.

Zapravo, pronašli su ga u svom dvorištu skrivenog ispod kolica. Bio je jako mršav i imao je kvržicu na vratu. Odlučili su da ga spasu i pružili su mu topli dom. Veterainar im je tada rekao kako ima najmanje pet godina. Kažu kako je Nutmeg vrlo veran i privržen. Sve ove godine kao im dokazuje koliko je zahvalan.

Oduzeli joj bebu nakon porođaja: Tokom ponovnog susreta, nije znala šta ju je snašlo! (VIDEO)

<\/div>

"Pre nekoliko godina se ozbiljno razboleo, veterinari su ga jedva spasili. Već smo pomislili da ćemo ga izgubiti i bio je to užasan osećaj. Ali, nakon nekoliko dana u bolnici vratio se kući zdrav", ispričao je Ian.

"On nije naša mačka - mi smo njegovi ljudi, i nikada nam ne dopušta da to zaboravimo. Mislim da je to tajna njegove dugovečnosti", dodala je njegova supruga Liz.

U Ginisovoj knjizi rekorda nalazi se najstarija živa mačka - zove se Skuter i ima 30 godina. Nutmeg ga je prešišao za godinu dana, piše Love Meow.

Ostavili bebu sa haskijem: Kad su ušli u sobu, imali su šta da vide! (VIDEO)

Pogledajte video o njemu:​

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs