Divno biće

Napušteni pas dva dana nije jeo u azilu: Kada se pojavio ovaj dečak (7), desilo se čudo! (VIDEO)

Dva dana je vlasnica azila Ebi bezuspešno pokušavala da privoli psa Nalu da se pomeri iz ćoška i pojede nešto. Na kraju drugog dana, dovela je svog sina Zeka i oduševila se Nalinom reakcijom
Ljubimci
13:40h Autor:
Foto: Printscreen Facebook / ChristchurchBullBreedRescue

Jedan novozelandski azil za pse na svom Fejsbuk profilu objavio je snimak na kojem se vidi Nala, preplašena ženka pitbula koju su radnici azila spasili nakon što je unezvereno nedeljama lutala ulicama Krajstčrča.

 

Međutim, tu se nisu završile muke nesrećnog psa. Dva dana je vlasnica azila Ebi van der Plas bezuspešno pokušavala da privoli psa da se pomeri iz ćoška i pojede nešto. Na kraju drugog dana, Ebi je dovela svog sedmogodišnjeg sina Zeka koji je sa njom seo ispred kaveza.

 

Tuga zlostavljanog psa: Prvi put osetila ljubav, nije znala šta ju je snašlo! (VIDEO)

 

U tom trenutku, gotovo momentalno, nekada povučena kuja prišla im je bez oklevanja. Njuškala je Ebinu ruku, i čak joj je liznula lice, dok je Zek iz predostrožnosti sedeo malo dalje. Video je oduševio hiljade i hiljade ljudi na Fejsbuku, koji su na profilu azila ostavljali komentare podrške.

 

Humanost na delu: Kolubarski vatrogasci spasili preplašenog psa! (VIDEO)

 

"Nekoliko dana nakon postavljanja snimka dovela sam Nalu kući, koja je od tada živnula. Naravno, obožava decu. Ne podnosi da ostaje sama i treba da se radi na njenom samopouzdanju, ali je preslatka devojčica i jednoga dana usreći će neku porodicu", izjavila je Ebi.

 

Ponovni susret dečaka i izgubljenog psa: Nateraće vam suze na oči! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...