Neobično istraživanje

Pronađite partnera uz pomoć psa

Vaš ljubimac će vam pomoći da privučete partnera, ali će i potencijalnom paru dati određen uvid u vašu ličnost
Ljubimci
12:58h
Pronađite partnera uz pomoć psa
Foto: Wikipedia

Ako ste sami i imate psa, možda vam on može pomoći da pronađete budućeg partnera, pokazuju rezultati istraživanja društvene mreže za vlasnike kućnih ljubimaca Kluf (Kloof). Kluf je ispitao 1.000 ljudi kako bi otkrio kojih pet rasa čine njihove vlasnike poželjnijim partnerima. Ovo su njihovi zaključci.

Bigl

Svi vole bigla, a i njihove vlasnike. Bilo da ste dama ili muškarac, niko neće odoleti vašem šarmantnom i prijateljski nastrojenom četvoronožnom drugaru. Čivava i pudla Muškarcima su privlačne vlasnice čivava. To su živahni psi koji su uz to i izuzetno inteligentni. Ipak, dame koje ih poseduju, muškarci ne smatraju kandidatima za duge veze, jer veruju da su pomalo glupe, pokazalo je istraživanje. Nažalost, isto važi i za vlasnice pudli.

Zlatni retriver

Zlatni retriveri su odličan izbor i za muškarce, i za žene koje su same. Momci su u istraživanju priznali da vlasnice retrivera smatraju boljim kandidatkinjama za ozbiljnu vezu nego vlasnice čivava. S druge strane, dame su u ispitivanju rekle da muškarac koji je vlasnik retrivera deluje kao dobar otac.

Uz to, zlatni retriveri su izuzetno zahvalni i inteligentni psi i jedna su od najpopularnijih rasa na svetu. Haski Ženama se sviđaju vlasnici sibirskog haskija. Istraživanje je pokazalo da one takve muškarce smatraju muževnijim od vlasnika buldoga. Ova rasa poznata je po izdržljivosti i vrednoći. Odličan je za aktivne osobe koje mnogo vremena provode u prirodi, a pogodan je čak i kao pas za terapiju. Rotvajler Vlasnici rotvajlera trebalo bi da ostave svog ljubimca kod kuće, kad traže partnera. Naime, istraživanje je pokazalo da ih žene smatraju površnim i odbojnim. Ono što možda te dame ne znaju, jeste da su rotvajleri veoma moćni i zaštitnički nastrojeni psi koji su vlasnicima verni do poslednjeg daha.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs