Humanost na delu

Šef mu naredio da ubije bebu rakuna: Učinio sam ono što smatram ispravnim!

On je bio tek beba, priča ovaj čovek
Ljubimci
15:12h Autor:
Šef mu naredio da ubije bebu rakuna: Učinio sam ono što smatram ispravnim!
Foto: Thinkstock

Kada je stolar Tod Saton u februaru došao na posao na gradilište Muzeja savremene umetnosti u San Francisku, našao je živo mladunče rakuna uhvaćeno u zamku.

Kako su rakuni uništavali opremu i materijale, građevinska kompanija je unajmila specijalistu da ih pohvata i pobije. Saton je znao da će bebu rakuna da ubiju, ali to nije mogao da dozvoli.

Spavala sa psom lutalicom u parku da ne bi uginuo od hladnoće: Sada je dobio drugu šansu! (FOTO)

"Učinio sam ono što smatram ispravnim. On je bio tek beba. Nisam hteo da dopustim da se tako nešto dogodi. Morao sam da učinim sve što je potrebno za njega", priseća se Saton.

On je stavio rakuna koji je sve vreme bio u zamci u prtljažnik svog pikapa, pokrio ga je ćebetom, kako bi noćnoj životinji bilo lakše i vratio se na posao. Nazvao je gradsku službu za životinje da bi saznao kako da ga pusti u divljinu. Ali, kada je šef čuo da Saton planira da oslobodi rakuna, pozvao ga je na stranu. Saton je mislio da će samo da ga izgrdi.

Međutim, Tod je optužen za krađu i dobio je otkaz. Nakon toga, otišao je i oslobodio rakuna, a potom je vratio zamku (zbog koje je optužen za krađu) na gradilište. U međuvremenu, Saton je našao novi posao, iako za manju platu.

Žena heroj: Ketrin spasava bebe koje majke napuštaju, da mališani ne bi nastradali!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs