Heroj

Rotvajler spasao trudnicu od napada nožem: Uhvatio uljeza i držao ga do dolaska policije!

Keša ne zna kako je izašao iz kupatila, ali pas je dojurio i počeo da reži. Banda se prepala, počela da beži, ali Roki nije hteo da odustane - potrčao je za njima i oborio jednog od napadača
Ljubimci
15:26h Autor:
Rotvajler spasao trudnicu od napada nožem: Uhvatio uljeza i držao ga do dolaska policije!
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Keša Veston bila je u petom mesecu trudnoće kada je doživela traumatično iskustvo - četiri razbojnika upala su u njenu kuću. Jedan je odmah napao njenog dečka, a drugi stavio Keši nož pod grlo.

"Arijan i ja bili smo u krevetu, a naš rotvajler Roki je spavao na podu pored nas" - ispričala je Keša za Miror.

Pas heroj spasao porodicu od sigurne smrti - Primio metke umesto njih, pojurio napadače, pa uginuo!

"Iznenada, začulo se lupanje na vrata, a Roki je izleteo iz naše sobe i počeo ljutito da laje. Pogledala sam kroz špijunku, ali nisam videla ništa, dok Roki nije prestajao da laje kao lud" - priseća se ona i dodaje da se zabrinula da će pas izaći na ulicu i razbuditi komšije, pa ga je zatvorila u kupatilo.

Arijan i Keša su iz znatiželje otvorili vrata i ugledali četvoricu muškaraca koji su ih besno upitali Gde je novac.

Ilustracija / Shutterstock
Ilustracija / Shutterstock

"Nisam znala šta se dešava, a onda me je iznenada jedan zgrabio za ruku i uvukao u dnevnu sobu, stavljajući mi nož pod grlo i govoreći da ućutim. Ostala trojica su napala Arijana, a onda sam čula Rokija kako besni u kupatilu. Molila sam da me puste, rekla sam da sam trudna, ali nisu reagovali. Mislila sam da će nas ubiti oboje" - kaže Keša.

Ali, njihov verni prijatelj, usvojeni rotvajler Roki, uspeo je da ih izvuče iz nevolje!

Mače u šapama rotvajlera - On joj pokazuje svoju ljubav, a njoj je dosadno! (VIDEO)

Keša ne zna kako je izašao iz kupatila, ali pas je dojurio i počeo da reži. Banda se prepala, počela da beži, ali Roki nije hteo da odustane - potrčao je za njima, oborio jednog od napadača, pritiskao ga šapama, vukao odeću, a onda je stigao i Arijan, kako bi ga zadržali dok ne dođe policija, koju je Keša u međuvremenu pozvala - prenosi Life with dogs.

Ilustracija / Thinkstock
Ilustracija / Thinkstock

"Ko zna šta bi se dogodilo da nije bilo Rokija. Znao je da nešto nije u redu i instinktivno reagovao. Sledećih nekoliko dana nije se odvajao od mene" - ispričala je Keša.

Dva meseca kasnije, zbog traume koju je preživela, Keša je imala krvarenje, ali je na kraju sve bilo u redu. Međutim, strah je ostao u njoj i sada nigde ne ide, osim ukoliko Roki ide sa njom. Keša je danas majka divnog dečaka, a njegov najveći obožavalac je, pogodite ko - Roki!

Sve im diraj, samo hranu ne - Neodoljiva borba pasa i mačaka za punu činiju! (VIDEO)

"Dokle god je on sa nama, znam da nemam razloga za brigu" - zaključila je ponosna vlasnica psa heroja.

Ilustracija / Shutterstock
Ilustracija / Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs