Iznenadiće vas

Šokantno: Poznate ličnosti sa urođenim deformitetima za koje niste znali! (FOTO)

Lili Alen, Megan Foks, Kejt Bosvort i Karolina Kurkova samo su neke od zvezda koje nisu rođene savršene
Vip priča
15:48h
Šokantno: Poznate ličnosti sa urođenim deformitetima za koje niste znali! (FOTO)
Foto: Beta

Oni možda nisu rođeni savršen kako se na prvi pogled čini, ali su zavolelI sebe i svoje telo takvo kakvo je, što bi trebalo svako od nas da čini. Reč je o glumicama i glumcima, pevačicama i fotomodelima koji su rođeni sa određenim fizičkim deformitetima za koje možda niste znali.

Lepota jeste u oku posmatrača, ali ako ne volimo sebe, neće nas ni drugi voleti.

Kejt BosvortOva zanosna plavuša rođena je sa, možda u stvari najinteresantnijim defektom, očima različite boje. To što joj je desno oko kestenjaste boje, a levo plave, čini lice ove glumice jednim od najtraženijih na filmskom platnu.

Kejt Hadson

Zanosna Kejt vrlo lako može da sakrije svoj nedostatak - šesti prst na nozi. Međutim, kada obuje sandale na bosu nogu, može da se primeti mala grudvica do njenog malog prsta. Sličan problem ima i Hali Beri, ali, kako se čini, to nijednoj od njih dve ne predstavlja problem.

Megan Foks

Glumica Megan Foks rođena je sa poremećajem koji se u medicini naziva brahidaktilija ili kratkoprstost.Skraćeni palčevi, po mišljenju mnogih, skoro savršen izgled ove zgodne brinete ne mogu da ugroze.

Lili Alen

Pevačica Lili Alen ima jedan blagi fizički defekt kojim se i te kako ponosi - jednu bradavicu viška. Ne samo da se time ponosi, već se ne trudi da ga sakrije ni pred svetlima kamere. Osim nje, ovakav defekt imaju i glumica Tilda Svinton, glumac Mark Valberg, ali pevač benda One Direction, Hari Stajls definitivno je pobednik - ima četiri bradavice!

Džema Arterton

Ova zanosna Bondova devojka, glumica Džema Arterton, rođena je sa šest prstiju na obema rukama. Ovo stanje se naziva polidaktilija i u proseku pogađa jedno od hiljadu dece. Još dok je bila beba, Džemi je višak prstiju hiruškim putem otklonjen.

Denzel Vošington

Kao dete, ovaj glumac je slomio mali prst igrajući košarku i od tada mu prst stoji savijen pod uglom od 45 stepeni. Operacija nije prošla kako se očekivalo, te i danas ima ovaj deformitet.

Karolina Kurkova

Znamo se od Viktorijinih anđela osim barbi lica očekuje i telo više nego perfektno. Češka manekenka Karolina Kurkova na svom skoro savršenom telu ima jedan mali čudni detalj - ona gotovo da i nema pupak, pa kad god to zatreba, dodaje se fotošopom.

Keša

Ova intrigantna pevačica, kako sama kaže, rođena je sa više nego zanimljivim defektom - repom manjim od jednog centimetra koji podseća na privezak, a operacijom je uklonjen. Međutim, ovo nije iznenađujuće s obzirom na sve čudne stvari koje je u prošlosti uradila i rekla - tvrdila je da njenu vaginu progoni duh, a i da je od zuba svojih fanova pravila nakit.

Ašton Kučer

On je svakako jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu, ali ni on nije savršen. On ima poremećaj koji se zove sindaktilija ili srasli prsti.

Podsetimo, Ašton ima i brata blizanca koji možda nije toliko poznat javnosti, a koje su još slavne ličnostii bliznakinje ili blizanci, pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs