Raznežiće vas

Reakcija pudlice koja je rasplakala i njene spasioce: Lejla je samo želela da bude voljena! (VIDEO)

Nakon što ju je spasiteljka stavila u krilo, pas je poželeo da joj da do znanja koliko joj je zahvalna što će je skloniti sa ulice
Ljubimci
10:28h Autor:
Reakcija pudlice koja je rasplakala i njene spasioce: Lejla je samo želela da bude voljena! (VIDEO)
Foto: Youtube / Rescue From The Hart

Organizacija za zaštitu i spasavanje životinja iz Los Anđelesa, From the Hart, pre nekoliko dana primila je hitan poziv, sa informacijom da se u južnom delu grada nalazi pudlica koju je udario auto, odmah su poslali svoju volonterku Eni Hert da je potraži. Ona je zajedno sa kolegom Eldadom Hagarom požurila na to mesto, nadajući se da nije suviše kasno.

OVDE pročitajte tužnu priču psa Maše - Već dve godine čeka vlasnika ispred bolnice i gleda u ista vrata!

Srećom, pronašli su je. Bila je sama, priljubljena uz sivi zid, koji se skoro stopio sa bojom njene zapuštene, nekada snežno bele dlake. Morali su da joj priđu polako, nisu znali da je pas povređen, uplašen ili i jedno i drugo.

Eni je prišla pudlici, koja se od straha sklupčala i nije znala šta će se desiti. Ali, Eni koja je puna ljubavi za četvoronožna stvorenja, pronašla je pravi pristup. Pomazila je pudlicu, pa joj polako stavila povodac oko vrata.

Kako je jedan pas spasao porodicu od sigurne smrti, saznajt OVDE - Primio metke umesto njih, pa uginuo!

Ovaj postupak pas je ispratio okretanjem na leđa - poznatim činom koji odaje uživanje i sreću ljubimca. Ali, ono što se dogodilo kada ju je Eni stavila u svoje krilo, nateralo joj je suze na oči.

http://www.youtube.com/watch?v=R4Jjum2lZEQ#t=243
počela da liže Eni po licu

Volonterku je duboko pogodila reakcija psa i nije uspela da zadrži suze, ali se ubrzo pribrala i odvela psa veterinaru.

Pudlica je dobila ime Lejla, oporavljala se od teških povreda pune dve nedelje, ali je zbog poseta i ljubavi novih usvojitelja polako stala na svoje noge i sada je prelep, srećan pas. Ono što nikome nije jasno jeste kako je Lejla uopšte dospela na ulicu.

Pogledajte video - neće vas ostaviti ravnodušnim!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs