Jecao sav u suzama

Dirnuće vas pravo u srce: Bik na ulazu u klanicu klekao i zaplakao

Kada sam video ovu takozvanu “glupu” životinju kako jeca sa strahom i tugom u očima počeo sam da drhtim, priča mesar Šui
Ljubimci 04.10.2014. - 14:58h
Foto: Ilustracija Shutterstock

Mnogi veruju da životinje imaju osećanja kakva ne možemo ni da zamislimo. Poznate su priče o tome da se prilikom tradicije tzv. „klanja kurbana” životinje smire ukoliko se obred izvodi kako treba, a priča koja dolazi iz Kine, preciznije iz Hong Konga, naprosto zvuči neverovatno.

 

Kako prenosi sajt doznajemo.com, jedan bik kada se našao pred ulaznim vratima u klanicu iznenada se zaustavio i kleknuo na prednje noge. Bik je, pričaju svedoci, bio sav u suzama.

 

"Kada sam video ovu takozvanu “glupu” životinju kako jeca sa strahom i tugom u očima počeo sam da drhtim. Pozvao sam i ostale da vide ovo čudo. Međutim, on nije hteo da se makne sa mesta, samo je sedeo i plakao, kao čovek, kao mala beba", priča mesar Šiu.

 

OVDE pogledajte kako je jedan pas čekao osam dana ispred bolnice da vidi svog bolesnog vlasnika - dirljivo!

 

Deset snažnih muškaraca koji rade u klanici posmatrali su ovu scenu i svi su bili dirnuti. Na kraju su skupili novac, otkupili ovog bika od vlasnika i poslali ga u jedan budistički manastir da se tamošnji monasi brinu o njemu dok ne ugine.

 

Jedan radnik je rekao da se bik pomerio tek kad su mu radnici obećali da ga neće ubiti.

 

"Objasnite mi, kako je bik mogao da razume ono što ljudi govore", zapitao se na kraju gospodin Šiu.

 

OVDE pogledajte kako pas pokojnog Vuka Bojovića sklupčan čeka gazdu!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...