Neverovatna priča

Pas prešao 30 milja do kuće i potom ga vlasnik odbacio: Sada ima novi dom sa 5 zvezdica! (FOTO)

Da život može da se preokrene u trenu, pravi je primer kučence Ketli koja od beskućnice, sada živi život prave dame
Ljubimci
21:48h Autor:
Pas prešao 30 milja do kuće i potom ga vlasnik odbacio: Sada ima novi dom sa 5 zvezdica! (FOTO)
Foto: Facebook

Nakon tužne i teške životne priče, kuca po imenu Ketli (Kettle) sada živi pravu bajku. Nakon što je prešla 30 milja kako bi stigla do svoje kuće, Ketli koja pati od artritisa doživela je pravu nesreću - vlasnik je se odrekao.

Njena bivša vlasnica, koja joj je dala nadimak Lejdi, umrla je još 2012. godine, te je tako Kejtli postala beskućnik. Potom je bila usvojena iz prihvatilišta za životinje u Kanzasu, ali su je novi vlasnici ubrzo vratili jer se nije uklopila sa njihovim novim štenetom, prenosi Hafington Post.

OVDE pogledajte urnebesnu reakciju psa kada je ugledao Džuliju Roberts u novinama.

Međutim, Ketli je izbegla odlazak u treći dom i vratila se kod prethodnih vlasnika sa štenetom gde su je odbili i vratili u prihvatilište.

I onda se pojavio srceparajući status na Fejsbuku sa neverovatnom životnom pričom ove životinje i molbom svih koji su zainteresovani da je usvoje da se jave na kontakt telefon koji je ostavljen.

Od tada njen život je postao prava bajka. Zapala je za oko ženi koja obožava životinje, sa kojom će živeti u kući od 11.000 kvadratnih metara i dvorištem od 100 hektara sa velikom grupom spasenih krznenih drugara. Trenutno je na putu do kuće, leteći ka Floridi i to u privatnom avionu.

OVDE pogledajte neverovatnu ljubav bebe i šteneta Pitbula.

Ime ovog kučenceta je ponovo Lejdi (dama), a njena vlasnica je Helen Rozburg, takođe poznata i kao Helen Rič.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs