Pogledajte

16 dokaza da detetu ne smete da uskratite kućnog ljubimca: 9. pogotovo! (FOTO)

Umesto naučnih dokaza koji bi potkrepili teoriju da je za dete zdravo da odrasta uz kućnog ljubimca, sledi 16 fotografija koje podupiru pomenutu tezu i više od reči
Ljubimci
09:38h Autor:
16 dokaza da detetu ne smete da uskratite kućnog ljubimca: 9. pogotovo! (FOTO)
Foto: Facebook / BowWow Babies

Na razvoj i odrastanje deteta može pozitivno da utiče interakcija sa životinjama. Ukoliko je vaš mališan u dodiru sa ovim četvoronožnim drugarima, njihovi mladi umovi razvijaju emocionalne i socijalne veze. Umesto naučnih dokaza koji bi potkrepili ovu teoriju, sledi 16 fotografija koje govore više od reči.

3. Ko je ovde lepši zeka? Uz maštu roditelja, i beba i ljubimac mogu lepo da se zabave.

4. Osim zečijih ušiju i benkice sa tufnicama poput onih kod dalmatinca, beba i pas mogu da imaju i istu lažu. Ko je veće dete na ovoj fotografiji?

5. Ima li veće ljubavi od one između ova mala dva stvorenja? Nakon igre, sledi i poljubac za kraj, pa svako u svoj "krevetac".

6. Ili možda, ipak, svi u jedan krevetac! Ovu bebu greje ljubav kućnih ljubimaca, ali i njihovo čisto, meko i toplo krzno.

7. Drugari su se probudili, i šta sad? Neki crtani možda, ili neka klopa?

8. Divnog li jastuka! Dečak se naslonio na svog kućnog ljubimca i prekrštenih ruku preko stomaka, poput odraslog čoveka, "odrađuje" svoju popodnevnu dremku. A, kako je laža završila u ustima kučenceta, to ne znamo.

9. Možda mu ručice jesu male, ali ovaj dečak ima veliko srce, ali i zagrljaj, te uspeva da obgrli svoja tri vesela drugara.

10. Ima li i vaše dete drugaricu macu? Tamnokosa devojčica sa šiškama je uspela da svoju četvoronožnu drugaricu smesti u krilo, zagrli snažno, da snažnije ne može biti. A, maca uživa...

11. Pas zaštitnik - svojom šapom zagrlio je dečaka, te zajedno mirno spavaju.

12. Kako vam se sviđa ova poza za spavanje? Čini se da je ovoj dvojici drugara i te kako pogodna.

13. Vreme je za igranje napolju! Proleće ih poziva, a ova dva drugara samo čekaju na mamu da "im promeni pelenu" i pravac u dvorište.

14. "Kad će više ti drugari što vire kroz prozor!", deluje kao da dečak i pas sa fotografije s nestrpljenjem čekaju da igra počne, ili jednostavno uživaju u sunčanom danu.

15. I, nakon napornog "radnog dana", vreme je za odmor i leškarenje.

16.

Laku noć!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs