Prizori koji oduzimaju dah

Lepotice i zveri bez fotošopa: Zadivljujuće fotografije sa pravim životinjama! (FOTO)

Kod vernog posmatrača ovi prizori mogu da podignu adrenalin, učine da oseti taj svež i hladan miris divljine, ali i opasno zavodljiv miris ovih prirodnih ruskih lepotica
Zanimljivosti
08:04h Autor:
Lepotice i zveri bez fotošopa: Zadivljujuće fotografije sa pravim životinjama! (FOTO)
Foto: Facebook / Katerina Plotnikova

Ono što ćete videti nije fotošop - ruska fotografkinja Katerina Plotnikova napravila je ove neverovatne fotografije sa, ni manje ni više, pravim životinjama: medvedom, zmijama, lisicom, ježevima, slonom, žirafom, jelenom, tigrom...

Na svoj fejsbuk profil postavila je ove apsolutno fantastične fotografije i izazvala pravu lavinu komentara i čestiki svojih pratilaca na društvenoj mreži, te time još jedanput potvrdila svoju neospornu profesionalnost, kreativnost i jedinstvenost.

Ono što njenim fotografijama daje jedinstven pečat je njen odabir modela, devojaka koje svojim izgledom zaista plene pažnju i celokupnu kompoziciju podižu na jedan sasvim drugi nivo.

Prizori su poput onih iz bajki, ali opet toliko realni. Ovde nije reč o Crvenkapi i vuku, već o Crvenkapi i lisici.

Svaka fotografija odiše lepotom i jednostavnošću u kombinaciji sa divljinom, strašću i nezanemarljivom dozom opasnosti.

Kod vernog posmatrača, ovi prizori mogu da podignu adrenalin, učine da oseti taj svež i hladan miris divljine, ali i opasno zavodljiv miris ovih prirodnih ruskih lepotica. Potpuno fantastično!

Da bi ove divlje životinje "odigrale" svoju ulogu onako kako je Katerina zamislila u svojoj glavi, na raspolaganju su joj se našli profesionalni treneri životinja, te je snimanje proteklo bez problema.

Mističnost, hrabrost i "kraljevski" vazduh

reči su kojima bi se svaka fotografija mogla opisati.

Crvenokose i smeđe lepotice nebo plavih očiju sa pegicama na licu pokazale su neverovatnu hrabrost, te učinele da ovi prizori u stilu "Lepotice i zveri" deluju potpuno bajkovito, a opet podjednako realno.

Izbor boja je na svakoj fotografiji u potpunosti usklađen. Prizor ove plavokose devojke sa sovom na ramenu deluje potpuno pitomo, smerujuće, te manekenka i ptica izgledaju kao dva najbolja drugara.

Da li biste se vi usudili da priđete toliko blizu žirafi? Da vam ova toliko veličanstvena, a opet naizgled opasna životinja prisloni svoju glavu na rame?

A, kada bi vas ovakav dasa zamolio za ples, sigurno mu ne biste rekle NE!

I za kraj, kao višnjica na torti, još jedna doza ljubavi - jer je i jelenima nekada potreban zagrljaj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Životinje