Prava ljubav

Verni pas čekao osam dana ispred bolnice da vidi vlasnika! (VIDEO)

Nakon osam dana u bolnici, Da Kosti je dopušteno da nakratko izađe i vidi svog ljubimca, koji ga je pozdravio veselo mašući repom, gotovo ne verujući da ga ponovo vidi
Ljubimci 13.04.2014. - 13:59h Autor: Tanjug
Foto: Wikipedia

Jedan beskućnik iz Brazila obratio se lekarima pošto ga je nepoznati napadač udario kamenom u glavu, ali je zbog dodatnih zdravstvenih problema morao više od nedelju dana da ostane u bolnici, ispred koje ga je čitavo to vreme čekao njegov verni pas.

 

Lauri da Kosta iz brazilskog grada Paso Fundo je uspeo da se dotetura do bolnice pošto je udaren kamenom u lice, ali su lekari tada utvrdili da on takođe boluje od melanoma koji mora hitno da se operiše, preneo je britanski Dejli mejl.

 

http://www.youtube.com/watch?v=fm_B3o8ndBs
pas Seko osam dana.

 

Seko je ispred bolnice strpljivo čekao povratak vlasnika, ali su se sati pretvorili u dane, a dani u više od nedelje. Bolničko osoblje je nakon nekog vremena uočilo psa, pa su počeli da ga hrane i daju vodu.

 

Nakon osam dana u bolnici, Da Kosti je dopušteno da nakratko izađe i vidi svog ljubimca, koji ga je pozdravio veselo mašući repom, gotovo ne verujući da ga ponovo vidi.

 

Prema navodima brazilskih medija, Da Kosta se i dalje nalazi na lečenju, a njegov verni pas ispred bolnice, u iščekivanju ponovnog susreta sa vlasnikom.

 

OVDE pročitajte pet neverovatnih priča o tome kako su ljubimci spasili svoje vlasnike.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...