Slučajnosti ne postoje

Pas nepozvan uleteo u kadar za vreme porodičnog fotografisanja i pronašao dom

Porodica Konor iz Sijetla tokom krstarenja, rešila je da u Čileu zastane kako bi napravila par fotografija. Članovima ove imućne porodice, slučajno se u kadru pridružio i napušteni pas, kojem će se nakon škljocanja, promeniti život iz korena
Ljubimci
19:58h
Pas nepozvan uleteo u kadar za vreme porodičnog fotografisanja i pronašao dom
Foto: Zivotinje.rs

Izgladneli pas iz čileanskog grada Valparaisa ni slutio nije koliko će jedna bezazlena fotografija potpuno promeniti njegovu sudbinu. Kajlan O'Konor rešila je da uslika svoju porodicu, ali nije očekivala i novajliju na njoj.

"Pas me je toliko oduševio da nisam mogla da se odvojim od njega. Pratio nas je ceo dan i mazio se, a onda je došlo vreme rastanka. Srce mi se cepalo, ali morala sam da odem", ispričala je ona.

Shvativši da ne može bez svog novostečenog prijatelja, po povratku kući kontaktirala je prihvatilišta za napuštene životinje u Čileu i zamolila ih da joj pomognu da ga pronađe. Nakon mesec dana portage, u koju su bili uključeni brojni volonteri, pas je pronađen.

Nakon vakcine, kastracije i dvadesetosatnog leta, pas je stigao u SAD, i počeo da živi svoj američki san u novoj porodici. Dobio je ime Čilli Dog, a njegova nova vlasnica zaključila je kako je 2.000 dolara, koliko je potrošila na pronalazak i transport psa, dobro potrošen novac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs