NEODOLJIV SNIMAK

Ovo se desi kada roditelji otputuju i ostave tinejdžera i psa same u kući: Ljudi su oduševljeni! (VIDEO)

Snimak koji je oduševio sve koji su ga pogledali - videćete i zašto! 

Ljubimci 12.03.2019. - 12:31h Autor: Stil/ petface.net
Foto: Shutterstock

Kada su roditelji jednog tinejdžera odlučili da odu na odmor na nedelju dana, morali su da svog kućnog ljubimca, psa Oskara, ostave sa svojim sinom Garetom.

 

Dok je njegova majka izlazila iz kuće, okrenula se i još jednom podsetila sina da se lepo i dobro stara o psu dok oni nisu kući, naglasila mu je da ne sme da ga ostavlja dugo samog. 

 

Ali ispostavilo se da majka zaista nema razloga za brigu. Oskar je i te kako bio u dobrom društvu. Garet ga obožava i u sigurnim je rukama, a i kreativnim, bogami.  

Da mu se roditelji ne bi brinuli za Oskara, njihov sin je odlučio da im pošalje  jedan snimak. Na ovom neodoljivom snimku se može videti kako oni lepo provode zajedničko vreme i kako su obojica veoma srećni i uživaju.  

 

Evo i tog divnog i zanimljivog videa koji su zajedno snimili Garet i Oskar i poslali roditeljima:

Garet je povodom ovog snimka izjavio: "Majka je mislila da je ovo što joj šaljem super smešno i rekla je da je plakala od smeha dok je gledala!"

 

Garetova majka nije bila jedina koja se tako osećala, to je sigurno. Oduševljeni komentari nakon objavljivanja snimka na Tviteru su samo pristizali i svi su bili više nego oduševljeni. Ubrzo je postao i hit na internetu i ova dvojica su zasigurno osvojili srca mnogih ljudi. 

 

A možda će osvojiti i vas! Uživajte u ludorijama dvojice drugara! 

 

(Stil.kurir.rs)

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...