PRODALA JE KUĆU U GRADU I NA SELU NAPRAVILA DOM IZ BAJKE ZA 170 EVRA: Rešila je najveći PROBLEM, a ne plaća ni račune

Žena je prodala kuću u gradu i napravila dom od 170 evra, dok je vremenom sve renovirala.

Enterijer
10:03h Autor:
PRODALA JE KUĆU U GRADU I NA SELU NAPRAVILA DOM IZ BAJKE ZA 170 EVRA: Rešila je najveći PROBLEM, a ne plaća ni račune
Kako je žena napravila dom za 170 evra, Foto: Printscreen TikTok/ @lifewithlucyr

Britanka po imenu Lusi napravila je hrabar potez nakon što je udoban život u gradu, zamenila životom na selu, koji je za nju bio veoma neizvestan. Ona je veliku i sređenu kuću zamenila novim domom, na koji je potrošila svega 170 evra.

Naime, Lusi (23) koja je sa pratiocima na društvenoj mreži TikTok podelila svoje iskustvo. Kako je rekla, mnogi su je upozoravali i kritikovali zbog odluke da proda kuću i upusti se u avanturu renoviranja kamp prikolice, ali je bila odlučna da sebi stvori dom iz snova. I u tome je uspela.

"Kupila sam svoju prvu kuću sa 18, a prošle godine, sa 22 godine, prodala sam je da bih živela daleko od gradske vreve. Nekima će ovo zvučati krajnje ludo, ali ja sam sada, iskreno, srećnija nego ikada."

Nakon što se odlučila za život na selu, Lusi je našla kupca za kuću i preselila se u kamp prikolicu koju je "parkirala" na blatnjavoj poljani. Bila je i sama nesigurna, iskreno priznaje da joj se u tom momentu, posebno kada je pogledala unutrašnjost prikolice i mesto gde je smeštena, činilo da je napravila pogrešan potez.

"Živim u kamp prikolici koju sam platila 150 funti (172 evra) i prvih godinu dana je bilo i te kako teško", kaže Lusi i dodaje da je najveći problem bila hladnoća, niže temperature koje su tipične za selo. Solarni paneli nisu mogli da se "napoje", nije postojao način da ugreje dom.

Ali, uz dosta rada, volje i strpljenja, uspela je da sa svojim partnerom stvori topli dom. U snimcima koje je objavila na TikToku je detaljno pokazala kako je izgledalo renoviranje, ali i kako se njen život promenio.

Sada u rano jutro, umesto da udiše gradski smog, ide u šetnju sa svojim psima, prvo što vidi čim se probudi je prelepi, zeleni pašnjak po kom trčkaraju konji i druge životinje. A što je najbolje, sve joj je besplatno, jer zahvaljujući solarnim panelima ne plaća struju!

"Sada imam alpake, konje, svinje, koze... U zalazak sunca obavezno vežbam, a uzgajam i voće i povrće. Nikada nisam bio zadovoljnija i srećnija i nedavno sam pokrenula sopstveni posao za šetnju pasa i njihov dnevni boravak."

Lusi je svojom pričom podstakla mnoge da urade sve što je potrebno da bi ostvarili svoje snove.

"Kada uradiš nešto što te čini srećnim, zadovoljnim i mirnim, onda sve dolazi na svoje mesto", zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs