Šou za pamćenje

Počeo je kao lagani ples tate i ćerke: Gosti na proslavi nisu očekivali ovakav haos! (VIDEO)

Neki od najpopularnijih videa su plesovi tate i ćerke, da li je to za njen 16. rođendan ili na venčanju. U videu ispod, vidimo ples tate i ćerke za njen 13. rođendan (što je kod Jevreja prelazak od deteta u odraslu osobu)

Porodica
Autor:
Počeo je kao lagani ples tate i ćerke: Gosti na proslavi nisu očekivali ovakav haos! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / imsmoother

Tata Džonatan i ćerka Danijel (13) su oduševili rodbinu i prijatelje kada su ih iznenadili nečim što je izgledalo kao tipični lagani ples. Počeli su ga uz pesmu "Daddy’s Little Girl" Majkla Bublea.

Svi su uživali gledajući ih, Danijel je bila u prelepoj roze haljini okružena ljudima koje voli kada se muzika promenila i počela pesma Keše "Tik Tok", što je izazvalo aplauz i ovacije. Plesali su svoju koreografiju, a onda su počeli da se uvijaju, što je izazvalo još više ovacija.

Tata se našalio sa ćerkicom: Dva puta joj ukrao puding, urnebesni snimak postao hit! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / imsmoother

Potom se pesma promenila i počela je numera 50 Senta "In Da Club" i "Party Rock Anthem" benda LMFAO. Didžej je podsticao publiku da aplaudira u ritmu muzike, a svi su to pratili, uključujući Džonatana i Danijel.

Svi se pitali šta će 4 bake na takmičenju talenata: Publika i žiri u šoku gledali njihov nastup! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / imsmoother

Nakon njihovog hip-hop plesa, opet se vraćaju na pesmu "Daddy’s Little Girl". Prijatelji i porodica ih nagrađuju velikim aplauzom. Ako i vi želite da vidite ovaj neverovatni ples, pogledajte video ispod:

Navijačice izašle na teren: Kad su skinule maske, svi su ostali u šoku! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs