šarenolikost životinjskog carstva

Povedite klince u nezaboravnu avanturu

Naši mališani nova znanja najbolje prihvate kroz igru i zabavu. Stoga, ne morate više razmišljati kako ćete im predstaviti svet životinja

Porodica
Autor:
Povedite klince u nezaboravnu avanturu
Foto: Promo

Gde na mapi sveta živi kralj svih životinja, lav? A gde možemo da sretnemo polarne medvede? Stidljive pande se kriju, gde tačno? Koliko puta ste čuli ova pitanja od strane vaših mališana?

Upoznavanje životinjskog carstva je zanimljiva tema u otkrivanju sveta koji ih okružuje. Naši mališani nova znanja najbolje prihvate kroz igru i zabavu. Stoga, ne morate više razmišljati kako ćete im predstaviti svet životinja. neXt Bući Bući sokovi će vam pomoći u tome jer vas ovog proleća vode u nezaboravnu avanturu u kojoj ćete zajedno sa svojom decom otkrivati svu šarenolikost životinjskog carstva.

Uz kupljeni promo paket od 5 neXt Bući Bući sokova dobijate na poklon album za sličice „Put oko sveta“ i tada putovanje počinje. Sličice životinjskog carstva koje ćete sakupljati sa vašim klincima možete pronaći, po jednu na svakom pojedinačnom promo pakovanju neXt Bući Bući 0.2l u svim većim prodajnim objektima širom zemlje. Uz album za sličice „Put oko sveta“ vaši klinci će uz vašu pomoć i na veoma zabavan način naučiti da će ih mnogobrojna krda bizona upoznati sa stepama Severne Amerike, dok će u džungli Amazona moći da pronađu neustrašive jaguare.

foto: Promo

Kada se budu otisnuli na pučinu društvo na putovanju do Australije će im praviti jato delfina, dok će ih na kopnu dočekati kenguri i koale. Sakupljanje sličica za album „Put oko sveta“ sigurno će i vas vratiti u detinjstvo, te ćete sa svojim mališanima podeliti i neke od starih uspomena, na vreme kada ste žurili da sa ostalim vršnjacima razmenjujete sličice i takmičite se ko će prvi popuniti ceo album. Neka ih svaka nova životinja inspiriše da saznaju još nešto interesantno o njoj, a vama roditeljima neka probudi maštu za pričanje nove priče koristeći upravo album kao izvor inspiracije. Nemojte propustiti da krenete u prolećnu pustolovinu uz neXt Bući Bući sokove i prepustite se avanturi sve do leta jer voće pokreće!

Svi neXt Bući Bući voćni sokovi učestvuju u promociji, dok detalje ove promocije možete pronaći na www.nextbucibuci.rs.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs