Svaka čast

Bivša žena ga zamolila da kupi ćerki lek: Pogledao u njen frižider, prizor ga šokirao! (FOTO)

Njegov postupak je naišao na najpozitivnije moguće reakcije. Nadamo se da će poslužiti kao primer svim ljudima

Porodica
21:33h Autor:
Bivša žena ga zamolila da kupi ćerki lek: Pogledao u njen frižider, prizor ga šokirao! (FOTO)
Foto: Facebook / brandon.carp3320

Brendon Karpenter ima ćerkicu koja mu je sve u životu. Iako više nije u ljubavi sa majkom devojčice, trudi se da bude tu za nju i da je odgaja najbolje što može.

Jednog dana, njegova bivša žena ga je zamolila da kupi njihovoj ćerkici lek u apoteci. Kada je Brendon došao kod njih, otvorio je frižider. Kada je video šta je u njemu, odmah je istrčao napolje. Međutim, uskoro se vratio...

Tata pevao ćerkici serenadu: Za bebinom reakcijom odlepio ceo internet! (VIDEO)

Ono što je video u frižideru ga je nateralo da podeli svoje mišljenje sa ljudima na Fejsbuku. Njegove reči su naišle na pozitivne reakcije hiljada ljudi.

Naime, Brendona je šokirao prizor potpuno praznog frižidera. U njemu nije bilo ničeg osim vode. Polica na kojoj stoji hrana za njegovu devojčicu je bila puna, ništa nije nedostajalo, pa ga je taj prizor pomalo rastužio.

Tata iznenada preminuo: Supruga i sin ovakav prizor na njegovom grobu nisu očekivali! (VIDEO)

"Moja bivša žena naporno radi, a posle posla brine o našem detetu. Plaća kiriju, račune i popravku automobila. Danas sam otišao do prodavnice u nabavku, tako da će ona imati hranu za 2 nedelje. Činjenica da više nismo zajedno ne znači da više ne brinem o njoj i njenim potrebama. Ako je majka mog deteta dobro, znam da će brinuti o našem detetu najbolje što može. To mi je jako važno. Mnogi od vas misle da bi trebalo da brinem samo o detetu... ali to bi bilo nezrelo sa moje strane. Imamo odgovornost za sve aspekte našeg života", napisao je Brendon.

Šokirani otac u neverici gledao šta mu dete (2) radi: O ovoj devojčici bruji ceo internet! (VIDEO)

Njegov postupak je naišao na najpozitivnije moguće reakcije. Nadamo se da će poslužiti kao primer svim ljudima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs