KRALJICA RANIJA OŽENILA NASTARIJEG SINA OVOM MOĆNOM ARAPKINJOM: Ono što je svekrva rekla snaji ceo svet je IZNENADILO

Kralj Jordana Abdulah i njegova supruha Ranija oženili su najstarijeg sina - princa Huseina. A ceo svet su obišli kadrovi ovog raskošnog venčanja.

Porodica
13:18h Autor:
KRALJICA RANIJA OŽENILA NASTARIJEG SINA OVOM MOĆNOM ARAPKINJOM: Ono što je svekrva rekla snaji ceo svet je IZNENADILO
Ko je žena najstarijeg sina kraljice Ranije?, Foto: Abd Rabbo Ammar/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Princ Husein, prestolonaslednik Jordana , venčao se sa svojom partnerkom Radžvom Al-Saifom u palati Zahran u Amanu prema islamskom obredu. Sudbonosno "da" izgovorili su pre više od 700 zvanica iz čitavnog sveta na raskošnoj ceremoniji. O vakom detalju se vodilo računa, te je sve odisalo neopisivim luksuzom, ali i elegancijom.

Ceremoniju povodom venčanja najstarijeg sina jordanskog kralja Abdulaha pratila je lista ekskluzivnih gostiju među kojima su bili i britanski princ Vilijam i supruga Kejt, kao i prva dama SAD Džil Bajden.

Kako prenose strani mediji, kraljica Ranija je priželjkivala upravo ovakvu ženu.

- Presrećna sam što ste svi vi mogli da dođete i slavite s nama", kazala je kraljica zvanicama. "Nikad neću zaboraviti koliko smo bili uzbuđeni kralj i ja kad nam je Al Husein rekao da želi da se oženi Radžvom. Ona je savršen odgovor na sve moje molitve - obratila se kraljica Ranije prisutnima.

I tokom devojačke večeri koja se naziva "veče kane" Huseinova majka nije krila oduševljenje novom snajkom. I Radživnoj majci je tada uputila emotivne reči:

- Ovo je sad njena zemlja, ovo je njen narod. Al Husein i mi ćemo dobro voditi računa o njoj. Ona je od sada moja treća ćerka.

Ko je prelepa snaja kraljice Ranije?

Potiče iz veoma ugledne porodice iz Saudijske Arabije. Radžvin otac Kaled Al Saif je poznato ime u svetu biznisa u arapskim zemljama. Na čelu je Na čelu je Al Saif grupacije, privatne kompanije sa razgranatim biznisom u oblasti zdravstvene zaštite, građevinarstva i bezbednosnih usluga.

1 / 7 Foto: Abd Rabbo Ammar/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Husein i Radžva su isto 1994. godine i oboje su fakultetske diplome stekli na prestižnim koledžima u Americi. Ona je završila na arhitekturu Sirakuza univerzitetu u Njujorku, dok je prestolonaslednik diplomirao na Džordžtaun univerzitetu u Vašingtonu.

Imao veoma istančan ukus i gde god se pojavi, na sebi ima savršenu odevnu kombinaciju koja još više ističe njenu otmenost i lepotu. A odabir prekrasne venčanice je samo to i potvrdio.

Blistala je u kreaciji libanskog dizajnera Elija Saba, te je pokazala na delu da je "manje uvek više". Iako je haljina na prvi pogled delovala jednostavno, posebno odabrani detalji su je učinili raskošnom. Venčanica je išla potpuno uz telo, šlep je bio izuzteno dugačak i ukrašen cvetićima. Sa druge strane, mladoženja je bio u uniformi crne boje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs