PAKLENOG KUVARA ŽENA OSTAVILA SA TROJE DECE, A SOCIJALNO MU IH ODUZIMA: Saša Mišić sad ima još 5. dece- Evo čime se bavi

Sašu Mišića znamo kao "paklenog kuvara", dok se njegov život 2011. godine i sam pretovrio u pakao

Porodica
Autor:
PAKLENOG KUVARA ŽENA OSTAVILA SA TROJE DECE, A SOCIJALNO MU IH ODUZIMA: Saša Mišić sad ima još 5. dece- Evo čime se bavi
Gde je danas i čime se bavi pakleni kuvar?, Foto: Printscreen/Instagram/misic197

Saša Mišić postao je izuzetno popularan u Srbiji nakon emitovanja emislije "Paklena kuhinja" gde je stekao nadimak "pakleni kuvar". Ali malo ko zna da je 2011. godine Saša doživeo pravu porodičnu dramu kada njegova žena ostavila samog sa troje dece, jer prema njegovim rečima "nije mogla da se snađe sa majčinstvom u Srbiji."

Saša je nastavio da se brine o deci uz pomoć pedagoga na svom imanju u Ritopeku. Međutim, još veći pakao doživljava 2014. godine kada mu Centar za socijalni rad oduzima decu i starateljstvo daje njihovoj majci Katarini Grujning.

Njegova biša supruga je tvrdila da je "pakleni kuvar" "povredio telesni i duševni integritet" nje i njihove, tada maloletne dece. Ona je tada rekla da Mišić svime što čini samo nanosi štetu svojoj deci.

Od tada je prošlo oko osam godina, a Saša je dobio još petoro dece sa, za javnost nepoznatom ženom.

On i dalje radi kao kuvar, piše blog, snima emisije za televiziju, ali ne više iz uloge "paklenog kuvara" već više kao kuvar avanturista.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs