Probajte i vi

Kako sam se rešila bora oko očiju: Žena (48) otkriva drevni turski recept!

Vrlo je važno da ulje bude čisto, sa mešavinom nećete postići željeni efekat
Nega
20:28h Autor:
Kako sam se rešila bora oko očiju: Žena (48) otkriva drevni turski recept!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Mnoge žene se već nakon što pređu 40-u suočavaju sa prvom pojavom bora. Kod nekih su manje, kod nekih više izražene, ali jedno je svakoj dami zajedničko - svaka želi da ih se reši.

Zbog toga je jedna žena iz Sarajeva odlučila da sa svima podeli stari turski recept za uklanjaje bora oko očiju, koji je njoj pomogao da postigne neverovatan rezultat!

"Imam 48 godina i vremenom su bore na mom licu postajale sve izraženije. Počela sam da primećujem da kada stavim puder izgledam još gore, jer upadne u bore i delujem kao porcelanska lutka. Taj problem mi je jako smetao i činilo mi se da nikada više neću biti lepa.

Greške u šminkanju koje vas čine i do 15 godina starijom!

Znam da moramo da starimo, ali teško sam se mirila sa tim da ću za koju godinu biti sva zbrčkana. Nisam imala novca za skupe tretmane, niti bih ikada učinila bilo kakvu estetsku korekciju, ali sam bila jako nezadovoljna svojim izgledom, sve dok jednog dana nisam upoznalu Turkinju Fatmu iz Eskišehira.

Starija je od mene, a lice joj je bilo skroz glatko i čisto. Prelep ten me je oduševio. Dala sam joj kompliment i upitala je šta koristi za negu lica, a ona mi je otkrila da lice neguje samo vodom i čistim arganovim uljem. Posavetovala me je da i ja pokušam isto i da ću nakon 15 dana videti značajnu razliku.

Po njenoj preporuci, našla sam čisto arganovo ulje, moram napomenuti da po Sarajevu ima raznih vrsta ovog ulja, ali su to najčešće neke mešavine. Ja sam našla čisto arganovo ulje po ceni od 34 KM (oko 2000 dinara), količina 30 ml.

Najbolje frizure za žene posle 40-e: Podmladiće vas i do 10 godina! (FOTO)

Ujutro i uveče sam nakon umivanja nanosila ulje i nakon samo 7 dana sam osetila da mi je lice kao svila, a kako reče Fatma, nakon 15 dana sam uočila da bore nestaju. Zapamtite, važno je da ulje bude čisto, sa mešavinom nećete postići dobar efekat.

Od susreta sa Fatmom je prošlo 4 meseca, moje lice izgleda prelepo i moram da priznam da sam jako zadovoljna. One dublje bore nisu u potpunosti nestale, ali više nisu duboko urezane i vidim da se polako smanjuju. Sada svako jutro i veče s radošću perem svoje lice, srećna sam jer sam konačno našla prirodni preparat koji mi je pomogao, a kom je cena prihvatljiva.

Preporučujem i vama da probate ovaj recept, sada vam ja, kao meni Fatma, garantujem dobre rezultate!", napisala je žena.

Jedino što vam je potrebno za savršen ten: Zlatna maska Indije za potpuno čisto lice!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs