Poznat francuski brend

Najpopularnija torbica u 2019. godini: Sve zaljubljenice u modu su poludele za njom!

Prema svim modnim predviđanjima logomanija je mrtva, i u modu se opet vraćaju minimalistički dizajn, neopterećen logom

Moda
15:59h Autor:
Najpopularnija torbica u 2019. godini: Sve zaljubljenice u modu su poludele za njom!
Foto: Shutterstock

Dizajnerski brend Chloé nas već dugi niz sezona uveseljava svojim fantastičnim torbicama i čizmicama. Modeli torbica Nil, Dru i Faje sada su dobile naslednika - divnu torbicu C-beg.

Evo kako da izaberete savršene farmerke: Zagrliće vaše telo i učiniti ga neodoljivim!

Prema svim modnim predviđanjima logomanija je mrtva, i u modu se opet vraćaju minimalistički dizajn, neopterećen logom. No, ta pravila ne važe kada su u pitanju luksuzni brendovi koji se ipak svojim dizajnom žele da se razlikuju od brze mode. Zato je kreativni tim modne kuće Chloé, na čijem je čelu Kler Vejt Keler, za ovu sezonu pripremio pravu poslasticu - torbu koja se nosi preko tela i ima elegantno metalno slovo C na preklapanju. Taj C nas neodoljivo podseća na vrlo popularne Céline lančiće s privescima.

5 jeftinih detalja koje prava dama mora da ima: Svaku kombinaciju čine otmenom i skupom! (FOTO)

Mini model ove torbice košta nešto manje od 700 funti, a ovu slatku torbicu su prigrlile brojne svetske trendseterke. Ovaj upečatljiv komad je prvi put prikazan u prolećnoj i resort koleciji francuskog brenda, a za oko su zapeli beli model od kroko kože, kao i narančasti.

Klasične i idu uz sve: 4 boje u kojima ćete zimi izgledati elegantno!

Zašto nam se ova mini torbica sviđa? Ima pojas za nošenje preko ramena, dodatnu manju ručku za nošenje u ruci, zahvalan oblik koji nije niti potpuno četvrtast, niti previše okrugao, i da, dolaze prvenstveno u jednoj boji zbog čega su zahvalne za kombinovanje s većinom drugih kombinacija.

Za nekoliko minuta: Besplatan i jednostavan trik kako da vam kožna obuća postane udobnija!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs