Berlinska nedelja mode

Naočare koje su više od detalja: Miranda Konstantinidou u Berlinu (FOTO)

Kreatorka je prikazala modele haljina koje su tu da prate prirodnu lepotu svake žene, a naočarama je dala futuristički prizvuk svojoj kreaciji
Moda
22:40h Autor:
Naočare koje su više od detalja: Miranda Konstantinidou u Berlinu (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 17 Foto: Reuters

Berlinska nedelja mode je pokazala kreacije Mirande Konstantinidou koje su okarakterisane kao " Izvanredna ali opuštena - čist luksuz".

Moda "Miranda Konstantinidou" izgleda prirodno i slobodno. Njene haljine vrište ličnim pečatom kreatorke, a svaka kreacija je jedinstvena, pa tako daje slobodu da žensko telo dođe do izražaja sa svom svojom prirodnom raskoši.

Printovi na haljinama nisu samo dekorativni, oni akcentuju žensku prirodnu lepotu.

Fini materijali poput svile i šifona ne poklapaju ženske obline, oni postaju deo pozadine koja upotpunjuje sliku samog ženskog tela, navodeći da se ono ističe još više.

Ideja vodilja je prirodnost. Prirodnost u materijalu, u načinu kroja, alii printovima na tkaninama, ističu u njenoj modnoj kući.

Ono što je zajedničko svim ovim kreacijama, prikazanim u Berlinu su načare koje aludiraju na izgled muve, pružajući futuristički prizvuk Mirandinoj modi. Naočare su savršeno uklopljene uz svaku haljinu ističući posebnost ovih kreacija.

Moda ove kreatorke je posvećena svim ženama koje su slobodne da pokažu "ženu - boginju" koju nose u sebi.

Više fotografija sa ove revije pogledajte u galeriji ispod teksta:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs