Prati modu

Po uzoru na princezu Dajanu: Kejt Midlton oduševila u romantičnoj haljinici! (FOTO)

Odevne kombinacije Kejt su sve bolje iz dana u dan, zbog čega mnogi smatraju kako je vojvotkinja od Kembridža, dolaskom Megan Markl u kraljevsku porodicu, otpustila kočnice te više ne prati slepo strogi kraljevski dres kod

Moda
Autor:
Po uzoru na princezu Dajanu: Kejt Midlton oduševila u romantičnoj haljinici! (FOTO)
Foto: Profimedia

Maleni pacijenti Dečje bolnice Evelina London danas su imali posebne goste. Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton, inače zaštitnica bolnice, obišli su mališane kako bi se uverili da su deca u dobrim rukama i kako bi ih oraspoložili u ovo predpraznično razdoblje, a lepa vojvotkinja ponovno je izazvala najviše pažnje izborom stajlinga.

Iz bolnice su počašćeni činjenicom što je kraljevski par odlučio da izdvoji dan za posetu bolnici i druženje sa decom. Kako je rekla direktorka bolnice, podrška vojvotkinje Kejt Midlton je od velike važnosti za celokupno lekarsko osoblje koje je kraljevski par srdačno dočekalo na ulazu u bolnicu.

Iznenađenje na dodeli modnih nagrada: Trudna Megan prekršila kraljičino važno pravilo! (FOTO)

foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton su iskoristili priliku da popričaju sa decom i njihovim roditeljima i ovo druženje pretvore u božićnu zabavu. Odlično raspoložena vojvotkinja od Kembridža izgledala je kao da nikad nije ni rodila u elegantnoj zelenoj midi haljini na tačkice s puf rukavima i kragna-mašnom na vezivanje.

Reč je o satenskoj haljini s potpisom brenda L.K. Benet , a celokupan stajling Kejt je upotpunila maslinastim Džanvito Rosi salonkama, klač torbicom takođe s potpisom L.K. Benet i bisernim minđušama s potpisom dvojca Anuška i Kiki Mekdau.

Modni duel: Princeza Meri iskopirala hvaljenu kombinaciju Kejt Midlton, kojoj bolje stoji?(FOTO)

foto: Profimedia

Vojvotkinjin stajling neodoljivo podseća na stajlinge pokojne princeze Dajane po kojima ju i dan danas pamtimo. Lejdi Di je obožavala tačkaste haljine i bluze s mašnama, predimenzioniranim ramenima i puf rukavima koji su tada predstavljali veliki trend.

Za razliku od svoje prerano preminule svekrve koja se nije ustručavala igranja s modom, Kejt Midlton još uvek nedostaje hrabrosti. Modni stručnjaci su njenu jetrvu Megan Markl već proglasili naslednicom princeze Dajane i novom modnom ikonom, ali čini se kako Kejt ne planira tek tako da olakša Megan preuzimanje titule najbolje obučene članice britanske kraljevske porodice.

Kejt kakvu još nismo videli: Lepa vojvotkinja oduševila izborom odeće! (FOTO)

1 / 4 Foto: Profimedia

Odevne kombinacije Kejt su sve bolje iz dana u dan, zbog čega mnogi smatraju kako je vojvotkinja od Kembridža, dolaskom Megan Markl u kraljevsku porodicu, otpustila kočnice te više ne prati slepo strogi kraljevski dres kod.

Nikad lepša: Mladalačka odevna kombinacija Kejt Midlton oduševila svet! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs