Fenomenalan izgled

Kejt kakvu još nismo videli: Lepa vojvotkinja oduševila izborom odeće! (FOTO)

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža ovih dana imaju vrlo gust raspored pa su nakon kraljevskih obaveza u Londonu, otputovali su u posetu britanskim vojnicima koji će božićne praznika provesti daleko od svog doma

Moda
Autor:
Kejt kakvu još nismo videli: Lepa vojvotkinja oduševila izborom odeće! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton na Kipru su posetili vojnu bazu britanskog ratnog vazduhoplovstva gde su se družili s vojnicima koji Božić neće provesti sa svojim najmilijima.

Sjajno raspoloženi vojvoda i vojvotkinja od Kembridža razveselili su svojom posetom britanske vojnike, a za ovu priliku Kejt je obukla nešto što kraljica Elizabeta II nikako ne voli da vidi na pripadnicama kraljevske porodice - pantalone.

Kojoj bolje stoji: Kejt Midlton i njena mama nose iste haljine! (FOTO)

foto: Profimedia

Nakon glamurozne haljine s potpisom omiljene dizajnerke Dženi Pakam koju je nosila u Bakingamskoj palati, lepa brineta je ovoga puta odabrala nešto sasvim drugačije.

Nikad lepša: Mladalačka odevna kombinacija Kejt Midlton oduševila svet! (FOTO)

foto: Profimedia

Kejt Midlton je bila u središtu pažnje zahvaljujući neobičnoj kombinaciji u kakvoj je nikad nismo videli. Vojvotkinja od Kembridža ovoga puta je odabrala trendi zvoncare koje je iskombinovala sa maslinastozelenim sakoom, prigodnim modelom Vojvotkinja brenda Smit sa zlatnim dugmićima.

Samo me je iskoristila i odbacila: Poznati voditelj otkrio tužnu istinu o Megan Markl!

foto: Profimedia

Ispod sakoa nosila je jednostavni beli top uz telo, a detaljima poput pojasa modernog zmijskog desena, štikli od zelene brušene kože i torbice s potpisom L.K. Benet, sjajno je zaokružila ovu kombinaciju.

Inače, zanimljivo je kako je Kejt ponovo pribegla svom omiljenom modnom običaju: recikliranju. Modnim stručnjacia nije promaklo kako je taj sako već nosila pre dve godine.

Otkrivena najveća tajna kraljevskog venčanja: Evo kako je Megan Markl rasplakala Kejt Midlton! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs