Saveti za svaku devojku

Pratite 7 jednostavnih koraka i budite uvek tip - top sređene

Ovo su saveti kojh se morate pridržavati: nosite maramu uvek sa sobom, odvojite pare za manikir, a sjaj za usne neka vam uvek stoji u torbi
Moda
00:22h
Pratite 7 jednostavnih koraka i budite uvek tip - top sređene
Foto: Shutterstock

Držite se ovih nekoliko saveta i u 2014. i uvek ćete biti tip-top.

Naglasak stavite na gornji komad

U ovoj godini moraćete, ako već niste, da nabavite jedan predimenzionirani kaput čistih minimalističkih linija. To će podići svaki izgled - jedan komad, a vi ćete celu zimu da stvarate pouzdan izgled koji se pamti.

Visoke štikle

Ima nešto očaravajuće u činjenici da jedne obične crne štikle, recimo najjednostavnije salonke, mogu toliko da podignu samopouzdanje. Sledeći put kada obučete farmerke, belu majicu i platnene patike, a osećate se nekako dosadno i nepoželjno, jednostavno obujte cipele sa visokom petom i videćete kako ćete da uživate!

Stavite sjaj na usne

Miris, tekstura, odsjaj, osećaj punih usana – svakako u torbici držite sjaj i nanesite ga na usne kad god se setite. Neka to bude što češće; ovo je moćnije oružje nego što mislite!

Marama čini čuda

Spojite upadljivu maramu sa svojim omiljenim sakoom i dobićete sofisticiran i kul izgled koji uvek pali. Nikada ne potcenjujte ovaj modni dodatak.

Manikir uliva samopouzdanje

Možete se srediti od glave do pete, ali ako niste sredili nokte ili ste promašili lak, uništićete dobar izgled. Zato, izdvojite nešto novca i idite na manikir.

Uvek nosite papirne maramice

U parfimerijama se prodaju posebne maramice za lice koje upijaju višak masnoće i korisno je da ih držite u torbici. One će tokom dana lice držati pod kontrolom i izbeći ćete suvišan sjaj.

Sunčane naočare - leti i zimi

Nemate vremena za šminkanje? Umorno lice i podočnjake sakriće velike sunčane naočare kakvih se zvezde ne odriču ni kad padne mrak. U te ekstremne poteze ne idite, ali da budete glamurozne danju to svakako želite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs