Pogledajte

Najbolje obučena kraljica na svetu: Maksima oduševila izborom haljine! (FOTO)

Osim što je zahvaljujući dominantnoj crvenoj boji sve vreme bila u centru pažnje, kraljica je ovim stajlingom još jednom potvrdila titulu najbolje obučene kraljice, kako joj često tepaju svetski mediji

Moda
Autor:
Najbolje obučena kraljica na svetu: Maksima oduševila izborom haljine! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kraljica Maksima i kralj Vilijem-Aleksander od Holandije ugostili su u kraljevskoj palati singapursku predsednicu Halimah Jakob i njenog supruga Mohameda Abdulaha Alhabšija, a nakon uobičajenog službenog prijema usledila je svečana večera na kojoj je lepa kraljica još jednom potvrdila titulu najbolje odevene kraljice.

Ne plaši se da rizikuje sa modom: Dve potpuno efektne kombinacije kraljice Maksime! (FOTO)

Za susret s predsedničkim parom, 47-godišnja kraljica odabrala je gotovo identičan stajling koji je nedavno nosila tokom susreta s austrijskim predsednikom Aleksanderom Van der Balenom i prvom damom Doris Šmidauer. Ako izuzmemo lepršavu midi haljinu asimetričnog kroja, kraljica je nosila identičan kaput, štikle, šešir i rukavice u boji crvenog vina, a stajling je ovaj put, umesto upečatljivim nakitom, upotpunila šalom u istoj boji.

Svečani banket kod kraljice: Maksima u najlepšim haljinama, Kejt Midlton potpuno razočarala! (FOTO)

Nakon svečanog prijema usledila je državna večera za koju se kraljica Maksima presvukla u elegantniju toaletu. Reč je o prelepoj crvenoj dugoj haljini s jednim rukavom koju je dizajnirao proslavljeni holandski dizajner Klas Iversen. Osim što je zahvaljujući dominantnoj crvenoj boji sve vreme bila u centru pažnje, kraljica je ovim stajlingom još jednom potvrdila titulu najbolje obučene kraljice, kako joj često tepaju svetski mediji.

Očajna kraljica Maksima prvi put progovorila o sestrinom samoubistvu: Konačno je pronašla svoj mir! (FOTO)

Celokupan stajling lepa kraljica je upotpunila baršunastom torbicom, širokim kaišem na struku i raskošnom tijarom optočenom dijamantima i oddgovarajućeom narukvicom, minđušama i brošem, takođe izrađenim od istog dragog kamenja.

Sve, samo ne dosadna: Kraljica Maksima ima najsmeliji modni stil među ženama plave krvi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs