Pipls čojs crveni tepih

Bezobrazni dekoltei i čipka: Haljine na dodeli nagrada u Los Anđelesu

Pored nagrada za koju su možda nominovane, većini dama je bitnije koju toaletu da izaberu za pomenutu dodelu. Greškama ovde nije mesto
Trendovi 09.01.2014. - 13:46h Autor: Stil
Foto: Reuters
1 / 17 Foto: Reuters

Za Pipl čojs nagrade se kaže da su najznačajnije, jer kako im samo ime kaže, dodeljuju ih fanovi, ljudi koji prate rad glumaca, voditelja, pevača... Za tu priliku dame se posebno sređuju i to je jedan od značajnijih događaja u Los Anđelesu.

 

Ovogodišnja dodela nagrada po izboru gledalaca je održana 8. januara, a mi vam predstavljamo toalete koje su dominirale dok su sevali blicevi. U prvi plan izbili su neobični dekoltei, čipka i crno-bele kombinacije.

 

Dekoltirane haljine

 

Deklote je nešto što svaka žena rado pokazuje. Greške su minimalne ako odlučite da vam adut bude upravo dekolte. Hajdi Klum je poznata kao jedna od najzgodnijih žena Holivuda, pa kada ona igra na kartu dekoltea, shvatate koliko je dekolte bitan.

 

Za ovu priliku Klumova je izabrala kombinaciju glamurozne haljine koja je pripijena uz telo i svedenog nakita. Kosu je podigla, tako da je dekolte još više došao do izražaja.

 

Džesika Alba je izabrala belu haljinu srednje dužine, ali činilo se da ova toaleta jednostavno nije njen broj. Dekolte je došao u prvi plan. Premalene korpe su učinile da joj grudi prosto "kipe", a ostatak haljine kao da je širok.

 

Njena savršena figura dobijena, kako ona kaže, nošenjem korseta nakon dve trudnoće, ovaj put nije došla do izražaja jer su se svi pribojavali da joj haljina ne spande do struka.

 

Rajsferšlus koji se spuštao celom dužinom haljine, daje utisak o tome da je reč o običnoj, a ne halji za glamurozan događaj kao što je ovaj.

 

 

Crno bele kombinacije

 

Belo je definitivno hit ove sezone. To smo mogli da vidimo i po damama koje su mahom nosile ovu boju. Među njima su se izdvojile Dženifer Hadson, koja sve ostavlja bez daha sa svojom sada već bespekornom figurom i dečačkom frizurom.

 

Sasvim obična, bela haljina supuštala se do listova. Dugi rukavi su pokazali Dženiferine zategnute ruke. Ono što je kvarilo utisak su svakako sandale koje su bile previše jednostavne za ovakav glamurozan događaj.

 

Glumica Bet Behrs se pojavila u crno beloj kombinaciji. Duga haljina je imala beli top i crno - belu suknju koja se spušta do poda sa razrezom na sredini. Veoma jednostavna a opet tako glamurozna kombinacija je izazvala pravi bum.

 

Jedini promašaj ovakvog autfita je nedostatak ogrlice koja bi haljinu i celu kombinaciju učinila još glamuroznijom.

 

Nežan i prozračan mejkap je nešto što su sve dame poštovale, pa se samim tim on i nameće kao trend ove sezone.

 

Čipka - dah glamura

 

Provereno je da čipka uvek donosi dah glamura. To naravno znaju i svetske zvezde pa se na ovakvim glamuroznim događajima uvek mogu videti haljine koje sadrže čipku ili motive iste.

 

Sa jednom takvom kombinacijom sve je ostavila bez daha Stana Katić, noseći haljinu sa print motivima čipke. Ova haljina je na bež podlozi imala print crvene čipke koja je ovu zanosnu glumicu učinila još više neodoljivom.

 

Bitni Spirs je došla u sličnoj kombinaciji s tim što je njena haljina bila znatno kraća i obogaćena šljokicama, pa je više podsećala na devojku sa takmičenja u umetničkom klizanju nego na pop pevačicu.

 

Spirsova je takođe napravila promašaj i korišćenjem previše solarijuma ili potamnjivanja, pa joj je koža izgledala veštački, a nju je činila starijom.

 

Provokativno

 

Provokacija jednostavno uvek prolazi. Na tu kartu je igrala i Kijara koja je došla u odevnoj kombinaciji koja je podsecala na frak bez pantalona.

 

Zanosna Kiara je sa ovim pokazala jedinstveni stil, zanosnu figuru i veliku odvažnost.

 

Odabir najupečatljivijih dekoltea, crno-belih kombinacija i ostalih toaleta pogledajte u galeriji ispod teksta.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs