Izabrala udobnost

Savršena poslovna kombinacija kraljice Leticije: Cipele koje obožava svaka žena! (FOTO)

Španski kraljevski par proslavio je s meštanima sela njihov uspeh, a kako bi nesputano i opušteno mogla da se druži sa svojim sunarodnjacima

Moda
Autor:
Savršena poslovna kombinacija kraljice Leticije: Cipele koje obožava svaka žena! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kraljica Leticija i njen suprug kralj Felipe VI posetili su malo špansko selo Moal nagrađeno laskavim priznanjem, nagradom Princeza od Asturijasa. Za ovu priliku španska kraljica se odlučila se za udobnost kako bi nesputano i opušteno mogla da se druži sa stanovnicima sela.

Cipele Oksford poznate su po svojoj udobnosti i žene vole da ih nose, jer se u njima može mnogo hodati, a da ne zabole noge. Ovaj klasični model cipela izabrala je i španska kraljica Leticija za posetu selu Moal smeštenom na severozapadu Španije.

Najskromnija kraljica na svetu: Leticija treći put u istoj kombinaciji koja je hit ove jeseni! (FOTO)

foto: Profimedia

Ovo selo je osvojilo nagradu nazvanu po ćerki kraljice Leticije i kralja Felipea VI, 12-godišnjoj Leonor koja je prestolonaslednica. Malo selo nagradu je dobilo kao uzorna zajednica u kojoj svi stanovnici pridonose njenom održavanju, očuvanju tradicije i oživljavaju tekovina.

Španski kraljevski par proslavio je s meštanima sela njihov uspeh, a kako bi nesputano i opušteno mogla da se druži sa svojim sunarodnjacima, Leticija se odlučila na udobnu odevnu kombinaciju. Popularne "oksfordice" tako je kombinovala sa pantalonama malo širih nogavica i visokog struka i svetloplavom košuljom. Leticija je nosila i plavi kaput dužine do iznad kolena, koji je posle skinula.

Modni dvoboj: Kraljica Leticija zasenila minić prve dame Francuske! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs