Šanel

Elegantna, prefinjena i šik: Aleksa Čang u crnoj haljini od čipke koja oduzima dah! (FOTO)

Ako ste se pitali kako izgleda svedena, a pritom i statement čipkana haljina, britanska IT devojka vas rešava svake dileme!

Moda
21:13h Autor:
Elegantna, prefinjena i šik: Aleksa Čang u crnoj haljini od čipke koja oduzima dah! (FOTO)
Aleksa Čang, Foto: Profimedia

Naša (britanska) mezimica juče je prisustvovala letnjoj zabavi u organizaciji čuvene galerije Serpentine i tim povodom izabrala "all black" kombinaciju, apsolutno savršenu za odmerene, engleske žurke, piše Elle.rs

Šanel haljina koju je nosila Aleksa Čang je zaista modna priča za sebe - duga, pripijena kreacija sačinjena je od šifona i čipke, a posebnu zanimljivost čini kroj i dekolte. Naime, kreacija se sastoji od korseta sa interesantnim V izrezom, dok se u predelu struka nalazi sofisticirana satenska mašna, a u donjem delu suknje diskretni šlic.

Haljina inače prati liniju tela i zahvaljujući šlicu, blago se širi pri kraju.

Šik je naglašen diskretnim šalom od satena oko vrata, kao i zanimljivim okruglim minđušama spiralnog rada. Ipak, posebnu pažnju bismo skrenuli na papuče sa visokom, stabilnom štiklom koje su možda neočekivan izbor, ali koje opet nisu narušile kombinaciju u totalu.

Kada pogledamo njen izgled, jasno je da je inspirisana glamurom osamdesetih godina 20. veka, ali da je u svom maniru naglasila tananost i tu nežnu notu koja se sve vreme provlači kroz njene odevne izbore.

Savršena!

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs