Bratanica princeze Dajane

Gde god da se pojavi uvek je u centru pažnje: Lepa Kiti Spenser ne mari za modna pravila! (FOTO)

Da se ne ustručava da nosi odevne komade kojim dominiraju upečatljive boje i printovi dokazuje u svakom javnom pojavljivanju

Moda
Autor:
Gde god da se pojavi uvek je u centru pažnje: Lepa Kiti Spenser ne mari za modna pravila! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lepa 27- godišnjakinja, koja je veću pažnju javnosti dobila prošlog meseca pojavom na venčanju princa Harija i Megan Markl, plenila je pažnju u strukiranoj haljini do kolela ukrašenoj raznobojnim vezenim detaljima.

Lejdi Kiti Spenser osvaja modni svet: Najlepša članica kraljevske porodice oduševila svojim izgledom! (FOTO)

foto: Profimedia

Da se ne ustručava da nosi odevne komade kojim dominiraju upečatljive boje i printovi, Lejdi Kiti Spenser dokazuje u svakom javnom pojavljivanju, a novo izdanje zaokružila je podjednako šarenim cipelama s visokim potpeticama i zlatnim naušnicama sa zelenim detaljima kojima je oplemenila frizuru neurednog konjskog repa.

Tetovaže, ludi noćni provod, provakativno oblačenje: Ko je Amelija Vindzor - najlepša članica kraljevske porodice! (FOTO)

foto: Profimedia

Ova svestrana Britanka, koja je odrasla u Južnoafričkoj Republici, diplomske studije završila je u Londonu gde je magistrirala na temu 'Upravljanje luksuznim brendovima'.

Oduvek je volela modu, kako često ističe u intervjuima, stoga ne čudi činjenica da je poput majke Viktorije završila u manekenskim vodama, a imala je priliku i da nosi reviju poznatog italijanskog dvojca Dolče & Gabane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs