Lažna haljina

Veliki povratak Sandre Bulok: Na crvenom tepihu zablistala u najvećem trendu ove sezone! (FOTO)

Sandrini obožavatelji posebno se raduju jer svoju omiljenu glumicu nisu videli na velikim ekranima od 2015. godine

Moda
17:23h Autor:
Veliki povratak Sandre Bulok: Na crvenom tepihu zablistala u najvećem trendu ove sezone! (FOTO)
Foto: Profimedia

Deo glumačke postave filma "Oceans 8" koji će premijerno biti prikazan 8. juna pojavio se na konvenciji CinemaCon američkog Nacionalnog udruženja filmskih umetnika.

Ženski spin-off trilogije "Oceans" Stivena Soderberga okupio je zaista impresivnu glumačku ekipu, na čelu sa Sandrom Bulok i Kejt Blanšet koje su predvodile predstavljanje filma na konvenciji.

Sandra Bulok nakon titule najlepše žene: Lepi su samo oni koji se ne trude to da budu!

Sandrini obožavatelji posebno mu se raduju jer svoju omiljenu glumicu nisu videli na velikim ekranima od 2015. godine. Nakon duže pauze tokom koje se posvetila svojoj porodici, lepa 53-godišnjakinja spremna je za povratak u velikom stilu.

S obzirom na to da se radnja "Oceans 8" vrti oko pljačke na popularnoj MET gali, očekuje se da će film vrveti sjajnim odevnim kombinacijama, a glumice su na konvenciji već pokazale da će nas sjajnim izdanjima uveseljavati i tokom promotivne turneje.

foto: Profimedia

Upravo se Sandra istakla svojom kombinacijom na CinemaConu. Nosila je uske kožne pantalone u kombinaciji s fantastičnim kimonom koji je za ovu priliku glumio haljinu.

Model dizajnerke Džoane Ortiz u tamnoplavoj i zlatnoj boji napravljen je od materijala visokog sjaja i ukrašen efektnom masivnom mašnom, a prodaje se po ceni od oko 1900 evra.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs