pogledajte

7 najlepših ideja za venčanice koje predlažu dizajneri: Klasična, moderna i neobična mlada! (FOTO)

Ukoliko se spremate da glasno izgovorite sudbonosno "DA", a još niste pronašli venčanicu iz snova, u nastavku pogledajte koje bridal trendove predlažu renomirani dizajneri

Moda
Autor:
7 najlepših ideja za venčanice koje predlažu dizajneri: Klasična, moderna i neobična mlada! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Pripadnicama lepšeg pola jako je bitno da TOG specijalnog dana zasijaju u raskošnoj haljini koja će sve prisutne ostaviti bez daha - od mladoženje, preko rodbine, prijatelja i ostalih zvanica, piše Elle.rs.

Problemi mogu da nastanu onda kada nismo sigurne koji kroj, dužinu ili nijansu boje bismo izabrali i zato nam u pomoć priskaču relavantne manifestacije, kao što su "Bridal Fashion Week" izdanja na kojima luksuzne modne kuće predstavljaju najbajkovitije kreacije u belom na svetu - venčanice!

Ovakve inspiracije jedva čekamo, a evo koji detalji, krojevi, boje i stilovi dominiraju u narednom periodu!

Dugi rukavi

Luksuzni brendovi Zuher Murad", Rim Akra i Markeza insistiraju na venčanicama "princeza" stila sa masivnim suknjama, naglašenim korsetom kao i obaveznim dugim rukavima. I dalje je broj jedan u bridal svetu venčanica koju je imala Kejt Midlton, samo što su sada, naravno, dizajneri modifikovali ovu verziju.

Za sve prilike

Jedna od mogućnosti koji imate pred sobom su venčanice koje možete da nosite i u nekim drugim prilikama. Dizajnerka Lela Rouz prednjači u takvim kreacijama, stvarajući veoma elegantne haljine, ali i vrlo nosive u drugim svečanim prilikama.

Kombinezon

Ukoliko pripadate onoj grupi mladi koja ne vole da nose niti suknje, niti haljine i nemaju nameru da naprave izuzetak za dan kada budu stale na ludi kamen, postoji rešenje u vidu izrazito elegantnih kombinezona, kao i pantalona. I naravno velika mašna, obevezno, što predlažu Viktor i Rolf.

Boje

Iako je privi sinonim za venčanicu bela boja,Vera Veng i Dženi Pekam nas uvode u opšti eksperiment! Oprez, ovakvi izbori su samo za hrabre i ljubitelje boja - ljubičaste, crvene, zelene.

A post shared by Vera Wang (@verawanggang) on

Nešto novo, nešto staro

Mali miks vintidž i moderne kulture može da izvede u svakom segmentu WOW efekat. Ukoliko izaberete haljinu koja po kroju podseća npr. na eru starog Holivuda, slobodno je oplemenite savremenim aksesoarima! Dizajner Tadaši Šoji spaja klasične krojeve sa transparentnim materijalima i maestralno izvodi ovaj zahtevni zadatak: retro + savremeno!

A post shared by Tadashi Shoji (@tadashishoji) on

Minimalizam

Provereni recept su sigurno svedene forme, jasne linije i što jednostavniji izgled. Romona Keveza predlaže i veo koji apsolutno domirira, ali koji je takođe jednstavan i sveden.

A post shared by Romona Keveža (@romonakeveza) on

Klasika

Naravno, svaka modna kuća je predložila bar jednu klasičnu varijantu koja podrazumeva gornji deo u vidu topa, dok donji čini raskošna, masivna suknja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs