pogledajte

Šik kraljica u čizmama iznad kolena: Prelepa Leticija nije odolela najvećem trendu sezone!

Španska kraljica počastila se vrućim modnim trendom u izvedbi španskog brenda "Margit" - pogledajte kako je atraktivne čizme iskombinovala u dve prilike

Moda
Autor:
Šik kraljica u čizmama iznad kolena: Prelepa Leticija nije odolela najvećem trendu sezone!
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

Ako ste mislili da su visoke čizme upečatljivih boja bile samo jednosezonska modna poslastica, prevarili ste se.

Uske čarape/čizme, koje se penju iznad kolena, a na nozi izgledaju gotovo poput najlonki, u nedavno predstavljenoj kolekciji za zimu 2019. ponovila je kuća "Balenciaga", koja ih je u modu i vratila, a iz crvenog para zanosnih čizama ovih se dana ne skida ni kraljica Leticija.

Kraljica Leticija, besprekorna vladarka stila: Jednim detaljem oduševila sve! (FOTO)

foto: Profimedia

Zgodna španska kraljica dozvolila je sebi mali modni izlet pa je svoju elegantnu garderobu obogatila pomodnim crvenim parom visokih čizama u kojima je fotografisana već nekoliko puta.

Šik kraljica odabrala je čizme španskog brenda "Margit", modela "Francesca", s potpeticom visokom 10 centimetara, koje se prodaju po ceni od 580 evra.

Kraljica Leticija jednostavno ne ume da pogreši: Kombinacija koja stoji i mršavicama i punijim damama! (FOTO)

foto: Profimedia

Za otvaranje programa "ARCOmadrid 2018" pre nekoliko dana iskombinovala ih je uz midi crvenu haljinu, a vatreni outfit zapečatila je crvenom torbicom s dezenom zmijske kože koju potpisuje Karolina Herera.

Kraljica Leticija u ženstvenom kompletu: Očarala u suknji sa cvetnim dezenom! (FOTO)

foto: Profimedia

Za upoznavanje s članovima španskog olimpijskog tima u palati, ponovila je čizme, ovaj put uz široku suknju s cvetnim dezenom i belom rolkom.

Ovakve čizme trenutno se nalaze na sniženju u brojnim prodavnicama, pa predlažemo da ih "uhvatite" po povoljnoj ceni i spremite za sledeću zimu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs