Presudite sami

Susret dve moćne žene koji će se pamtiti: Prva dama obučena u skladu s godinama, glumica sve ostavila bez reči! (FOTO)

Anđelina je, slažu se modni kritičari potpuno zasenila Brižit, pokazavši ponovo kako je uspešno prebrodila turbulentan razvod

Moda
13:11h Autor:
Susret dve moćne žene koji će se pamtiti: Prva dama obučena u skladu s godinama, glumica sve ostavila bez reči! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Anđelina Džoli posetila je glavni grad Francuske sa svojom decom, Madoksom (16), Zaharom (13), Paksom (14), Šiloh (11) i devetogodišnjim blizancima Noks i Vivijen.

Slavna brineta koja se proslavila ulogom junakinje Lare Kroft, ne odustaje od svog odmerenog modnog stila koji uključuje klasične damske kombinacije.

Budući da joj je dan u Parizu bio ispunjen brojnim aktivnostima, Anđelina (42) je prošetala tri odlična stajlinga u kojima je izgledala kao devojka od milion dolara.

Poznata glumica stigla u Pariz u velikom stilu: Anđelina Džoli u elegantnom kaputu i šik cipelama!

foto: Profimedia

Bivša supruga Bred Pita ostavila je bez daha u besprekornim kombinacijama koje su se odlično uklopile u njen ženstveni stil.

Džoli je pokazala zavidnu liniju u efektnom crnom kaputu sa zanimljivim plaštom i velikim sunčanim naočarima prilikom posete Luvru gde je odvela svoje klince.

1 / 3 Foto: Profimedia

Ništa manje elegantna slavna glumica koja je poznata po svom humanitarnom radu nije izgledala ni u upečatljivoj crvenoj haljini s ležerno prebačenim velikim bež šalom. Ovaj odmereni izgled upotpunila je s crvenim ružem i klasičnim štiklama.

1 / 4 Foto: Profimedia

Najveće zanimanje izazvao je Anđelinin susret sa najbolje obučenom ženom na svetu, prema Vogu, Brižit Makron s kojom je razgovarala o svojoj nedavnoj poseti Jordanu i izbeglicama iz Sirije koje su smeštene u toj zemlji.

foto: Profimedia

Supruga Emanuela Makrona ovoga je puta iskombinovala jednostavni bež sako klasičnog kroja, belu košulju i crne pantalone omiljenog cigareta kroja, dok je lepa Anđelina zablistala u fantastičnoj beloj haljini zanimljivog kroja Rolanda Moreta uparivši je sa sivom pelerinom.

1 / 7 Foto: Profimedia

Odličan stajling kojim je u modnom smislu uverljivo porazila gospođu Makron, začinila je bež cipelama i moćnom torbom. Anđelina je, slažu se modni kritičari potpuno zasenila Brižit, pokazavši ponovo kako je uspešno prebrodila turbulentan razvod.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs