Prevazišli mere

Novi trend među poznatima: Da li je ovo dokaz da Holivud gubi razum?! (FOTO)

Mislili ste da vas više ništa što dođe iz Holivuda ne može iznenaditi?

Trendovi 17.12.2017. - 19:36h
Foto: Profimedia

I mi smo, ali smo se očigleno itekako prevarili, jer novi trend među slavnim damama luđi je od svega što smo do sad čuli.

 

Stiliskinja slavnih Rebeka Korbin-Marej tvrdi da sve veći broj njenih klijentkinja, među kojima su Ema Votson, Sofi Terner i Lili Džejms ima komplekse zbog izgleda svojih pazuha.

 

Naime, problem je u tome što ženama, kada su im ruke spuštene uz telo, taj deo prirodno izgleda malo nabrano, pogotovo kod onih punijih, a iako je to najprirodnija stvar na svetu, u Holivudu to nije prihvatljivo. Zato sve već broj slavnih dama odlazi pod nož, kako bi se rešili viška kože, izvukli salo i došle do pazuha iz snova.

 

Ema Votson: Poštujte sebe, ne zabavljajte se sa lošim momcima!

foto: Profimedia

Kako kaže Rebeka, njenim klijentkinjama taj deo tela najgore je pokazati na crvenom tepihu, gde su haljine otkrivenih ramena uobičajena pojava, a upravo one pružaju najbolji pogled na "strašne" pazuhe. Baš zato slavne dame najčešće poziraju s rukama bokovima, kako se ne bi stvorili nabori.

foto: Profimedia

A fenomen je uzeo toliko maha da ima i (ne)službeni naziv, koji je pre tri godina skovala glumica Dženifer Lorens. Ona je tada svoje "debele pazuhe" usporedila s "vaginom ispod ruke" i dodatno pridonela ludilu tako što je ponudila ženama adekvatan naziv za njihovu "manu".

 

Dženifer Lorens na vrhu Forbsove liste Najmoćnijih glumica!

foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...