trend

Šik u svakoj prilici: Ove jeseni ponesite neobične i hrabre komade! (FOTO)

Septembar nas je iznenadio s nekoliko sunčanih dana koji su iz naših ormara izvukli naše letnje favorite i preko njih prebacili tek tanku jesenjsku teksas jaknu ili prozračni baloner...

Moda
15:28h Autor:
Šik u svakoj prilici: Ove jeseni ponesite neobične i hrabre komade! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon izmene toplih i kišovitih dana koja je obeležila još jedan septembar i unela haos u naše ormare, oktobar donosi trideset i jedan jesenji dan koji će oterati brojne modne dileme prelaznog perioda.

Modna ikona: Instagram kraljice Ranije od Jordana je poslastica za sve ljubitelje mode! (FOTO)

Svaki dan u oktobru, bez izuzetka, doneće jesenje vreme. Kišoviti dani i sve niže temperature na samom početku će nas okrenuti našim omiljenim toplijim komadima, toplom i mekom pletivu, od kojih se nećemo odvajati do prvih toplih proletnjih dana.

Osim udobnih vunenih komada koji unose toplinu u svaku jesenju kombinaciju, šik toplinu za najhladnije dane pronaći ćemo i u slojevitim kombinacijama. Igra tekstura, silueta i spajanja novih trendova i starih klasika stvoriće neke od najboljih kombinacija.

Kako bi razbili monotoniju neutralnih tonova slojevitih kombinacija, ali i jesenje garderobe uopšte, uvek dodajte jedan komad u jarkoj boji ili razigranom uzorku. Naš omiljeni odabir ove sezone su cvetna midi haljina i cipele do gležnjeva u crvenim nijansama.

Poslovni izgled Melanije Tramp: Svaka žena treba da ima ovakvu garderobu! (FOTO)

Објава коју дели Anouk Yve (@anoukyve) дана

Osim pletiva, jesenjski dani u oktobru u brojnim ormanima istaknuće klasično odelo u novom izdanju obojenom jarkim bojama ili kariranom dezenu, haljine i suknje midi dužine, nove modele farmerica i istovremeno elegantne i udobne pantalone sa širokim nogavicama. Svaki od ovih komada jesenje garderobe odigraće ulogu svestranih modela inspirisanih najnovijim trendovima za koje ćemo mesto pronaći u dnevnim i večernjim, ležernim i formalnim kombinacijama.

Kako komade iz nove jesenje garderobe nositi ovog oktobra? Izdvojili smo nekoliko odličnih street style kombinacija Insta devojaka koje lako možete iskombinovati od stvari koje već najverovatnije i imate u svom ormanu, kako bi stvorili trendi izgled za novu sezonu...

Najpopularnija boja: Ove jeseni nosimo puderasto roze u svim kombinacijama! (FOTO)

Објава коју дели Aimee Song (@songofstyle) дана

Објава коју дели Haley Boyd (@haleboyd) дана

Објава коју дели TAYLR ANNE (@taylranne) дана

Објава коју дели Sara (@collagevintage) дана

Објава коју дели meganellaby (@meganellaby) дана

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs