Modelima se obraća široj publici

Izabel Maran, boginja neformalog šika: Iritira me kada me kopiraju

Čuvena dizajnerka, čiji modeli za H&M stižu i u Srbiju za koji dan, u ekskluzivnom intervjuu za StilBook otkriva da laska kada te kopiraju u celom svetu, ali iritira jer neko zloupotrebljava nečiji rad
Moda
16:24h
Izabel Maran, boginja neformalog šika: Iritira me kada me kopiraju
Foto: H&M Press
1 / 6 Foto: H&M Press

Boginja neformalnog šika, Izabel Maran, koja je promenila način ženskog odevanja opet nas je oduševila kompilacijom svojih hit modela koje je kreirala za H&M, a koji u Srbiju stižu 14. novembra.

Ekskluzivno za StilBook Izabel otkriva da je saradnjom sa ovom čuvenom kućom želela da se približi široj publici, a istovremeno je i iskoristila šansu da svojim imitatorima širom sveta pošalje jasnu poruku da ipak ona sve uradi prva.

  • Vaši modeli, a posebno obuća, kopiraju se u celom svetu. Kako vi gledate na to i da li ste saradnjom sa H&M-om hteli da učinite pristupačnijim svoj dizajn?

- S jedne strane, laska kad te kopiraju jer gledaju na tebe kao pravog trendsetera. S druge, izuzetno iritira jer neko iskorišćava vaš težak rad i istovremeno to koristi kako bi unapredio svoj dizajn. H&M mi je pružio priliku da se obratim široj publici, a ja sam iskoristila ovu šansu da se istovremeno obratim i svim imitatorima mog dizajna i kažem - prva sam to uradila!

Zbog čega je njen radni dan rezervisan samo za ravnu obuću, i šta pariska dizajnerka poručuje ljudima u Srbiji pročitajte u najnovijem broju StilBooka. A, pet najbržih, koji svoje podatke pošalju na mejl redakcija@stil-magazin.com nagradićemo besplatnim primerkom najnovijeg StilBooka.

Fotografije modela koje je Izabel Maran kreirala za H&M pogledajte u galeriji ispod teksta:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs