Pogledajte

Glavni trendovi za jesen 2017: Čizme iznad kolena i odela jarkih boja! (FOTO)

Nadolazeća sezona će biti obeležena upečatljivim detaljima, kao i retro-dezenima koji evociraju prošlost i modu "sedamdesetih"
Moda
20:56h Autor:
Glavni trendovi za jesen 2017: Čizme iznad kolena i odela jarkih boja! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na kraju leta, modne blogerke, zajedno sa svetskim dizajnerima najavljuju glavne trendove koje ćemo viđati na ulicama svetskih metropola. Iako se treba uvek držati klasičnih komada, njihov savet je da ih obavezno začiniti nekom trendi krpicom ili detaljem koji će vam dati izgled dame od stila.

Ovo je njihov predlog za jesen 2017.

Odela u jarkim bojama

Nova sezona stavlja akcenat na odela. Ona treba da budu u jarkim bojama, poput ružičaste ili izrađena od neobičnih materijala.

Torbe oko struka

Iako nas podsećaju na modu devedesetih, pederuše se ove godine vraćaju u velikom stilu. Dizajneri savetuju da birate modele od glatke kože, koje ćete lako uklapati uz sve odevne komade.

Najlepši modeli obuće za jesen i zimu: Cipele i čizme za svaki dan! (FOTO)

Duboke čizme

Što duže, to bolje! Čizme preko kolena će odlično izgledati uz suknje i haljine, ali i kada provire ispod dugačkih mantila.

Kineski motivi

Pravo sa letnjih kimona, kineski motivi se sele na jesenje odevne kombinacije. Najpre ćemo ih viđati na košuljama i sakoima, ali i na obući.

Osnovna pravila koja će vas naučiti kako da se oblačite bez greške! (FOTO)

Објава коју дели Maja (@majawyh) дана 30. Мај 2017. у 10:04 PDT

Kombinacija trenerke i čizama

Čizme izrađene od elastina, koji steže nogu oko članka pojavile su se prošle sezone, a ove će zapravo steći pravu popularnost. Ako ste dovoljno hrabri, kombinujte ih sa trenerkama, kažu modne blogerke.

Srpkinja (47) o kojoj piše ceo svet: Preživela tragediju, postala baka, a izgleda neverovatno!(FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs