Završen 34. Pervol fešn vik

Glamur za kraj

Poslednje veče bilo je u znaku gosta-domaćina Francuske i kreatorke Dragane Ognjenović
Trendovi 01.11.2013. - 22:31h
1 / 6

Ovogodišnju nedelju mode zatvorile su revije Dragane Ognjenović i gosta iz Francuske, brenda „Marija Luks Atelije“. Dragana se tradicionalno predstavila svojom novom kolekcijom za jesen/zimu 2013-14. Ova poznata dizajnerka godinama je među domaćim modnim krugovima sinonim za jednostavnost u odevanju, čist i sofisticiran dizajn, što su svakako elementi koji najviše karakterišu njen rad.

Ona se od početka svoje karijere drži svojih principa u dizajnu, potencirajući na jednostavnosti, ali i udobnosti, koristeći najfinije materijale, što je svakako pokazala i ovom revijom.

Posle Draganinih modela, Lilijan Drise, gošća iz Francuske, prisutne je zamolila da reviju brenda „Marija luks atelije“, čiji je ona kreator, isprate stojeći.

Ambasada Republike Francuske bila je divan domaćin, a pored Njegove ekselencije ambasadora Francuske Fransoa-Gzevijea Denioa, među prisutnima na revijama bili su i ambasador Italije, ambasadorka Indije, kao i brojne ličnosti iz kulturnog i javnog života, poput glumice Branke Pujić, Olivere Kovačević, Goge Grubješić...

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...