San letnje noći

Kolekcija Biljane Tipsarević: Pravo letnje osveženje! (FOTO)

Ženstveni karneri, topovi, naglašeni rukavi i haljine koje podsećaju na spavaćice vodeći su trend za ovu sezonu
Moda
23:10h Autor:
Kolekcija Biljane Tipsarević: Pravo letnje osveženje! (FOTO)
Foto: Miloš Nadaždin
1 / 15 Foto: Miloš Nadaždin

Ako se za nekoga može reći da ima stila, onda je to svakako kreatorka Biljana Tipsarević. Ona nas svake sezone iznenadi modelima koji, pre svega, odišu izuzetnom elegancijom i ženstvenošću. Tako je bilo i ovaj put.

Nova kolekcija pod nazivom "San letnje noći" inspirisana je intrigantnim ženskim tajnama zavođenja, a manekenka Sofija Milošević na sjajan način je iznela modele.

"Sofisticirana i savremena žena treba najpre da se dopadne sebi, a zavodljiva jednostavnost je imperativ kojim se vodim", kaže Biljana.

* Jedan od omiljenih trendova u novoj kolekciji su karneri, oni daju dozu romantike senzualnim modelima, koji diskretno otkrivaju lepotu ženskog tela. Nekad se smatralo degutantnim da se vide donji veš i grudnjaci od čipke, ali ovog puta je i te kako poželjno da se diskretno naziru ispod halijna s dubokim dekolteom.

* U skladu s povratkom osamdesetih godina neizbežni su i kropovani topovi, koji se mogu kombinovati i u dnevnim i u ve~ernjim prilikama, kako uz pantalone tako i uz suknje s karnerima.

* Haljine poput spavaćica na preklop ili s dubokim šlicem su takođe neizbežan komad ove sezone. One govore o intimnoj zavodljivosti najudobnijih kućnih haljina i spavaćica. Svaka haljina prikazuje neku žensku tajnu, bilo da je reč o breteli veša ili prorezu koji intrigira. Materijali poput svile i pamuka nežno klize niz telo odajući utisak neprikosnovene udobnosti. Ove haljine su Biljanin omiljeni trend ove sezone, jer su lako primenljive u bilo koje doba dana i večeri, a mogu da se nose na ravnu obuću ili visoke potpetice.

Foto: Miloš Nadaždin
Foto: Miloš Nadaždin

* Trend ove sezone su i naglašeni, tj. predimenzionirani rukavi s detaljima od pamučne čipke. Ručnim radom istaknuta je kompozicija cvetnih motiva iz prirode koje nam donose topli dani, bilo da je u pitanju vez na tilu haljine, džinsu, prsluku ili tašni. Oni će učiniti da svaki komad bude jedinstven.

Preostale fotografije pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs