Drugo i treće veče 23. Fešn selekšna

Makedonac oduševio srpsku publiku

Kreator Nenad Sekirarski sjajnom revijom u Belekspo centru proslavio dvadeset godina rada
Trendovi 15.10.2013. - 00:34h
Srećan zbog ovacija publike... Nenad Sekirarski
1 / 5

Tokom druge večeri 23. Fešn selekšna održane su revije kreatora Vere Vajgl, Vasilija Kovačeva i Nenada Sekirarskog.

Mlada dizajnerka Vera Vajgl, koja živi i radi u Beču, prvi put se srpskoj publici predstavila kolekcijom za jesen/zimu 2013/14. Njene večernje haljine i kompleti izrađeni su od najfinijeg pamuka, svile i ručno rađene čipke, a inspiraciju za kolekciju našla je u zanimljivom miksu mode iz perioda od tridesetih do šezdesetih godina, s primesama modernog doba.

Vasilije Kovačev predstavio se kolekcijom „Bašta iluzija“, kojom je publiku vratio na početak 20. veka, u godine koje su odisale glamurom. Kolekciju čini 14 unikatnih modela, dugih haljina i suknji u formi ćupa, kao i bluze i jaknice-blejzeri od najfinijih vunenih tkanina različite teksture.

Najbolji makedonski kreator Nenad Sekirarski, koga ljubitelji mode uvek sa oduševljenjem dočekuju u Beogradu, revijom na Fešn selekšnu proslavio je 20 godina rada. Haljine koje je prikazao inspirisane su portugalskom muzikom fadom, uz ručnu doradu kroz aplikacije, čipku, metal i perle. Kreacije su u dominantnoj crnoj boji, u kombinaciji sa zlatnom, crvenom, zelenom i bisernobelom.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...