Veče u stilu Sofije Loren

Glamurozno na 23. Fešn selekšnu: Predstavljeni modeli za 2014. godinu

Kolekcijama Zvonka Markovića i modne kuće Pasaž počela je nova modna sezona u Srbiji
Moda
11:44h
Glamurozno na 23. Fešn selekšnu: Predstavljeni modeli za 2014. godinu
Foto: Kurir / Damir Dervisagić
1 / 8 Foto: Kurir / Damir Dervisagić

Da se beogradska publika uželela modnih dešavanja pokazao je i veliki broj poznatih koji je sinoć u Belekspo centru došao da vidi reviju našeg najpoznatijeg kreatora Zvonka Markovića. A Zvonko kao i uvek - odličan!

Inspiracija za proleće-leto 2014.

bila mu je prelepa glumica Sofija Loren. Elegantni modeli predstavljeni su na najbolji način, a mediteranski glamur koji je svojom raskoši plenio pažnju publike bio je potpuno drugačiji od onog holivudskog.

Celokupna kolekcija napravljena je od svilenog žoržeta i satena, a karakterišu je suknje koje se mogu nositi na više načina - na struku i kukovima, prelepe bluze u kombinaciji s ešarpama i glamurozne čipkane haljine.

Nakon Zvonkove revije reviju je imala i naša domaća modna kuća Pasaž, koja ove godine slavi trideseti rođendan. U skladu s jubilejom, kolekcija jesen-zima 2013/4. inspirisana je motivima uspeha, kvaliteta i tradicije, a modeli su namenjeni ženama koje žele da prate modne trendove, ali im je podjednako bitno i da se na suptilan način izdvoje iz mase.

Od poznatih ličnosti revijama su prisustvovali Seka Aleksić, Neda Ukraden, Elena Karić, Verica Rakočević sa suprugom, Sonja i Nikola Lazetić, Boris Trivan, Aleksandar Kapriš i drugi.

Više fotografija sa revije pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs