Proleće/Leto 2013

Leto u belom!

Zaboravite na sve predrasude koje ste imali o beloj boji i prepustite joj se u potpunosti.
Trendovi
11:50h
1 / 5

Elegantna i sofisticirana, nežna a opet zavodljiva,  nametnula se kao još jedan od trendova koji ne bi trebalo da zaobiđete ovog leta. Ukoliko ste dovoljno hrabri, ali i spretni, odlučite se za monohromatski izgled, u kojem ćete se zabeleti od glave do pete. Ako pak niste fan ovog ekstremnog poigravnja sa belom, ne odustajte prerano. Priuštite sebi belinu, makar u naznakama. Lak za nokte u kreč beloj varijanti bio bi idelan primer suptilnog flerta sa ovim trendom. .

 

Da ne pričamo u prazno, svedoče i najveća imena svetskog modnog dizajna, koja su beloj dala posebno mesto u svojim najnovijim kolekcijama.

 

Ono što morate imati na umu jeste opasnost od belih aksesoara, koji, po nepisanom pravilu, umeju da izgledaju jeftino. Prvenstveno govorimo o cipelama i torbama. Budite oprezni sa izborom ovih komada, jer ništa ne može da poremeti dobru modnu zamisao, koliko loš detalj.

 

Ujedno, ukoliko se odlučite da u celosti prošetate belu kombinaciju, pazite da pojedinačni komadi budu u istoj nijasni bele. U suprotnom, izgledaćete neusklađeno.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...